McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Трансфери. Имаш неограничени трансфери додека да почни 1/8 финалето. После пак неограничени за 1/4 финале. И тако то, само не знам кој ќе купиме, не ќе можиме да скокцаме тим тогаш, како шо се скапи, а треба да земиме 92582058949 фудбалери во составот.

Тоа и ми беше зборот... на тешки маки ќе сме
Но ако, ми се допаѓа тоа :)

Ништо, и така не планираш да ги играш тие играчи.

Како бе не планирам.
Јас веќе и за Киа-та боја почнав да планирам :D

PedX9x0.png

:D

Screenshot_2.png У прв состав се добри ама клупата ми е..:)

Лам среден ред (n) Што направи овој Гвардиола...
Цел живот играчот го знам како бек

Лам среден ред (n) Што направи овој Гвардиола...
Цел живот играчот го знам како бек
Нема врска тоа, видов доста играчи со грешна позиција. И Азпиликуета беше ставен средина мислам.

Нема врска тоа, видов доста играчи со грешна позиција. И Азпиликуета беше ставен средина мислам.

Мхм... има грешки
Приметив и од среден ред, ставени одбрана. И не е лошо тоа, може да се очекува некој гол повеќе. :)
Штета што секој гол носи по 5 поени (без разлика од кого е постигнат)

Азпиликуета средина? Ехх, што направи овој Мурињо. (n)
@DaniBMW :P

Азпиликуета средина? Ехх, што направи овој Мурињо. (n)
@DaniBMW :P

Сега демек јас ги провоцирав Каталонците, па веднаш да ми вратиш ?
Најмалку имав таква намера.

А по Мурињо колку сакаш плукај... може само да ти се придружам
Баш @Донев ми се жалеше, многу сум го хејтал специјалниот :D

Ѕирни си ја уште еднаш пораката на профил. Само така може да го испровоцираш Дани :D

Цела игра е ретардирана...

А Мурињо да го кривите тогаш кога Хазард,Оскар,Лукаку,Оскар,Торес и останати ќе ви бидат наместени како дефанзивци :D

Цела игра е ретардирана...

А Мурињо да го кривите тогаш кога Хазард,Оскар,Лукаку,Оскар,Торес и останати ќе ви бидат наместени како дефанзивци :D

:icon_lol:

Инаку Лукаку е печен за централен бек. Штета што нема да соработува веќе со Мурињо.

Него ајде, почнавме веќе масивен оф-топик да си тераме... :D

:icon_lol:

Инаку Лукаку е печен за централен бек. Штета што нема да соработува веќе со Мурињо.

Него ајде, почнавме веќе масивен оф-топик да си тераме... :D
Едниот е тој на Лео....оу уејт

Што биде нека биде, битно клупава ми е ужас. Баланта заради Football Manager го земав <3
Тргни го голманот стави некој шо мислиш дека немат да примит гол, во минус ќе си со овај голман :D

Да не отварам нова тема мислам местото му е тука овоа дали некој планира да го игра и да објасено по детално јас разбра дека треба да бираме кој ке бидат стартни 11 за 2те екипи со се формации др незнам.

Screenshot_3.png Добар ли е прв состав?Кој да ставам капитен?И кажите дали да мењам нешто?:cool:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom