Прашања до Атеистите II

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Се гледа дека не знаеш. И аман не го застапувај атеизмот повеќе, оти сите верници ќе станат од тебе. Полош си од Мики кога го застапува православието, а верувај ми, тој е многу лош во тоа.

Carla,

кажи бар една работа во која си арна, да си знам у напред...

Во тенис бе Мики, посебно на земја. Пред еден месец и турнир освоив. :pipi:

Алал да Ти е, таленат невиден. Мож‘ ќе имаш прилика за средба сос Ѓоко.
И сеа, што везе има тенисот со атеизмот?

А што врска имаш ти со атеизмот?

Поставувам прашања до атеисти и добивам чудни и „логични„ одговори...Значи, има од се‘ по нешто па чак и тенис, кој е веројатно кулминација на атеизмот.

• Ми се допаѓа
Reactions: Bog
Поставувам прашања до атеисти и добивам чудни и „логични„ одговори...Значи, има од се‘ по нешто па чак и тенис, кој е веројатно кулминација на атеизмот.
А прашањето кај е?

Абе Микица, ти сакаш да си играш со учените, а не знаеш дури ни на кој терен е топката. Не може тоа така. Туку, ај да не го тупиме, немав муабет со тебе, одамна е утврдено дека е потполно бесмислено да се дискутира со човек со многу низок степен на образование, селски инает и простачка иронија. Инаку, тебе црквата може да ти се обраќа со индијанското име Мечкина услуга, кој знае колку души имаш претворено во атеисти со твоите небулози на форумот.

Прашањата се поставни, а прашањето е: каде се одговорите?
Јас не видов прашање кое има врска со атеизмот. Ќе бидеш љубезен да го повториш?

Последно уредено:
Абе Микица, ти сакаш да си играш со учените, а не знаеш дури ни на кој терен е топката. Не може тоа така. Туку, ај да не го тупиме, немав муабет со тебе, одамна е утврдено дека е потполно бесмислено да се дискутира со човек со многу низок степен на образование, селски инает и простачка иронија. Инаку, тебе црквата може да ти се обраќа со индијанското име Мечкина услуга, кој знае колку души имаш претворено во атеисти со твоите небулози на форумот.

Лепото,

па што уоште ме споменуваш у својте постови...Глеј си тенисот.[DOUBLEPOST=1402347956][/DOUBLEPOST]
Јас не видов прашање кое има врска со атеизмот? Ќе бидеш љубезен да го повториш?

По кој пат треба да ги повторам за да бидат јасни?

Лепото,

па што уоште ме споменуваш у својте постови...Глеј си тенисот.

Како пример те зедов бе Мики, како пример. Кога ќе имам деца, покажувајќи на тебе ќе им речам, вака НЕ.

Како пример те зедов бе Мики, како пример. Кога ќе имам деца, покажувајќи на тебе ќе им речам, вака НЕ.

Да, а од инает, ќе го насочиш прстот кон себе и ќе им речеш: „ Е вака „да„!„.

Се гледа дека не знаеш. И аман не го застапувај атеизмот повеќе, оти сите верници ќе станат од тебе. Полош си од Мики кога го застапува православието, а верувај ми, тој е многу лош во тоа.
:facepalm:
Кој рече дека го застапувам атеизмот?!
Има некои работи кои не ме интересираат. Дали знам дека МПЦ има свој буџет? Знам. Но дали знам од каде го полни? Можам само да претпоставам, а не сум истражувал затоа што не ме интересирало.

Што е тоа „атеизам„?
Доволно за почеток, нали...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom