Roland Garros | 25 мај - 8 јуни, 2014 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А одеднаш се врати Ноле и физички у гејмов а?

А одеднаш се врати Ноле и физички у гејмов а?
Како бе се врати физички, 2 поени изгуби оти удри бетер од жена.

И двајцата се очај моментално.

Надал со ова аутиве...:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Купи ми мајко топ...
Добар е во третиов сет ќути да не го подречеме. Се утепа од мавање винери, нека продолжи така.
Камбек, Ноле има физичка криза, повеќе од очигледно е тоа брат.

Ајмооооооооооооооо Нолеее можеш да се вратиш. :vozbud::vozbud::vozbud:

Да одам да ја скршам камерава долу на терен аааааааааа :tapp:[DOUBLEPOST=1402241441][/DOUBLEPOST]Нека се заоблачи времево , да падне температурата аман.

Добар е во третиов сет ќути да не го подречеме. Се утепа од мавање винери, нека продолжи така.
Камбек, Ноле има физичка криза, повеќе од очигледно е тоа брат.

Има криза,ама не да се рече дека Надал сам си игра... и натаму одлични удари вади.

Новак моментално може само прекин да го спаси, а за 40тина минути се најавува дожд. Мора да е ова што побргу 2-1 за Надал, за да не се искомплицираат додатно работите.

Само информативно ме интересира, дали има воопшто тука некој на кој што му е убава таа камерата ко зад играч шо е ниска? :mad:
НЕ.
Јас пола поени не успеав да ги видам!!!!

Само информативно ме интересира, дали има воопшто тука некој на кој што му е убава таа камерата ко зад играч шо е ниска? :mad:
Не постои таков. Кога даваат од таму пренос мислам дека топчето оди 200 метри во аут а оно на сред поле паѓа. Полош агол амин.

Не постои таков. Кога даваат од таму пренос мислам дека топчето оди 200 метри во аут а оно на сред поле паѓа. Полош агол амин.
Има, има. На цимерот му била најарна таа. :D

Иначе конечно убави поени во низа и од двете страни. Фала богу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom