Бараж за СП Катар 2015, Македонија - Грција

Ако мене ме прашуваат слободно можат и Цацко пикер да го стават

Кој кретени се овие Грците, најбитниот напад го решаваат со цепелин :pos:
Добро е не извлече Фичо од срам.. се освен победа беше катастрофа за нас, кој аматери се овие гејциве.
Не сум задоволен од прикажаната игра на теренот но многу ми е ќејф што ги дупнавме среде Атина во тесна завршница на гејциве..
Во Скопје очекувам да ги изгориме во вулканот.
Кој вулакн бе.
Тоа тропалките за бебиња ќе ги изгорите осеќам како што сте напалени вие античките македонциод темната страна.:pos:
Да речеше во театар ќе те сватев ама вулкан не ме заебавај.:pos::pos::pos:

Малце е глупичко да ги ставаш Фичо, Прибак и Ванчо во иста постава а Столе кој е одлично уигран со нив да го ставаш со Жути и Ренато :confused:

Потоа Калински не ви чинел....

Ако мене ме прашваш и веќе го менаа Шундо , можеше шанса на Доне да му дат...[DOUBLEPOST=1402164689]
И плус не докажа шо е позитивно во играта со Обрван????????
Можеше и Цревото, и така доби на популатност со анализите.

Со враќањето на Наумче он ќе ја преземе тренерската улога, ќе има доста дерење за време на тајмаут и жестина во играта на терен така да ќе си дојдат работите на свое место. Вака со Обрван и Прибак се изгледа некако бездушно.

Ванчо Димовски "искрено кажано нам ни беше и малку чудно бидејќи игравме пред полупразна сала." :LOL:
[DOUBLEPOST=1402166230][/DOUBLEPOST]
Досаден е веќе ,искрено се надевам дека нема ни да доаѓа во Вардар.
Не доаѓа, немај гајле, не е будала да си оди од најтрофејниот клуб во историјата на ЛШ каде што има најголема шанса да ја освои титулата која ја посакува и која три пати му бега од раце. Не му се на него парите на прво место како што му се на Штербик.

Последно уредено:
Како и да е со 35% од можностите ги победивме. Во Скопје ако одиграме со 50 % ќе тепаме 10 разлика.
Е сега со оглед на тоа дека ракометот не им е нешто омилен на Гејландците имавме солиден пречек без провокации. Едниствени провокации беа тоа малото знаменце со сонцето од Кутлеш и онаа српско знаменце (иако незнам зошто тоа би ен провоцирало). Според мене најфер момент беше што ни ја пуштија химната и што публиката не ја свиркаше иако 100 пати во химната е спомната Македонија и Македонците. Но нејсе се на се мислам дека кога ќе дојдат во Скопје треба и ние да бидеме коректни во публиката а на терен да им дадеме 12 +.

Како и да е со 35% од можностите ги победивме. Во Скопје ако одиграме со 50 % ќе тепаме 10 разлика.
Е сега со оглед на тоа дека ракометот не им е нешто омилен на Гејландците имавме солиден пречек без провокации. Едниствени провокации беа тоа малото знаменце со сонцето од Кутлеш и онаа српско знаменце (иако незнам зошто тоа би ен провоцирало). Според мене најфер момент беше што ни ја пуштија химната и што публиката не ја свиркаше иако 100 пати во химната е спомната Македонија и Македонците. Но нејсе се на се мислам дека кога ќе дојдат во Скопје треба и ние да бидеме коректни во публиката а на терен да им дадеме 12 +.
Ќе бидеме "коректни" како нема да бидеме. Крв им ибам циганска.

Ќе бидеме "коректни" како нема да бидеме. Крв им ибам циганска.

Е ако сакаш крв да им ебеш иди на Евзони еби им го мамето на тие грците во униформа :), а не вака јачање на 16 ракометари во сала со 6 илјади македонци.

какви проценти бе какви бакрачи, не знам воопшто што мислите за квалитетот на Македонската репрезентација ама реално сме за нигде, како прво немаме крила , т.е. крилата ни се за украс и освен за контри за ништо не ги бива, што значи лимитирани сме на две позиции...немаме лев бек а средните бекој сите до еден глумат токму лев бек и освен за подавање за ништо не служат..Миркуловски малце дели со неговите нинџиски пробиви колку да изнуди некаков прекршок/пенал и то е то...немаме квалитет луѓе помирете се, гледајте реално дека сме слаби и то е то

Е ако сакаш крв да им ебеш иди на Евзони еби им го мамето на тие грците во униформа :), а не вака јачање на 16 ракометари во сала со 6 илјади македонци.
Добро, :facepalm: ај ако не меѓусебе да се потепаме, па ги бранат бе еј, каков народ сме значи цццц, изглеа си заслужуваме се што си добиваме, кај и да е ќе не снема, неверојатно, ја незнам само дали ова самоубиствено однесување ни е во крвта, од дома така не воспитуваат или од форум го учиме? :facepalm:[DOUBLEPOST=1402169447][/DOUBLEPOST]
какви проценти бе какви бакрачи, не знам воопшто што мислите за квалитетот на Македонската репрезентација ама реално сме за нигде, како прво немаме крила , т.е. крилата ни се за украс и освен за контри за ништо не ги бива, што значи лимитирани сме на две позиции...немаме лев бек а средните бекој сите до еден глумат токму лев бек и освен за подавање за ништо не служат..Миркуловски малце дели со неговите нинџиски пробиви колку да изнуди некаков прекршок/пенал и то е то...немаме квалитет луѓе помирете се, гледајте реално дека сме слаби и то е то
Како бе неаме крила? Си ги гледал ли ти нашиве крила што правеа оваа сезона во ЛШ. На овој натпревар Дејан имаше 5/5 и секој шут од крило освен еден на Ѓорѓиевски 2/3 заврши во гол, значи од тоа што пратев имавме 7 гола од 8 шута што е 87%. Тоа што не ги играат крилата и се форсира пикер тоа е сосем друг проблем.

Добро, :facepalm: ај ако не меѓусебе да се потепаме, па ги бранат бе еј, каков народ сме значи цццц, изглеа си заслужуваме се што си добиваме, кај и да е ќе не снема, неверојатно, ја незнам само дали ова самоубиствено однесување ни е во крвта, од дома така не воспитуваат или од форум го учиме? :facepalm:

И ја незнам да ти кажам искрено кој не учи на грчка граница и во Солун како мулиња да ќутиме а на десетина спортисти или на една куќа наречена амбасада среде Скопје да се силиме. Чудна работа у право си.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom