Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој вулакн бе.Кој кретени се овие Грците, најбитниот напад го решаваат со цепелин
Добро е не извлече Фичо од срам.. се освен победа беше катастрофа за нас, кој аматери се овие гејциве.
Не сум задоволен од прикажаната игра на теренот но многу ми е ќејф што ги дупнавме среде Атина во тесна завршница на гејциве..
Во Скопје очекувам да ги изгориме во вулканот.

Можеше и Цревото, и така доби на популатност со анализите.Ако мене ме прашваш и веќе го менаа Шундо , можеше шанса на Доне да му дат...[DOUBLEPOST=1402164689]
И плус не докажа шо е позитивно во играта со Обрван????????
Лазаров: Наместо да напредуваме, ние стагнираме

Не доаѓа, немај гајле, не е будала да си оди од најтрофејниот клуб во историјата на ЛШ каде што има најголема шанса да ја освои титулата која ја посакува и која три пати му бега од раце. Не му се на него парите на прво место како што му се на Штербик.Досаден е веќе ,искрено се надевам дека нема ни да доаѓа во Вардар.
Ќе бидеме "коректни" како нема да бидеме. Крв им ибам циганска.Како и да е со 35% од можностите ги победивме. Во Скопје ако одиграме со 50 % ќе тепаме 10 разлика.
Е сега со оглед на тоа дека ракометот не им е нешто омилен на Гејландците имавме солиден пречек без провокации. Едниствени провокации беа тоа малото знаменце со сонцето од Кутлеш и онаа српско знаменце (иако незнам зошто тоа би ен провоцирало). Според мене најфер момент беше што ни ја пуштија химната и што публиката не ја свиркаше иако 100 пати во химната е спомната Македонија и Македонците. Но нејсе се на се мислам дека кога ќе дојдат во Скопје треба и ние да бидеме коректни во публиката а на терен да им дадеме 12 +.
Ќе бидеме "коректни" како нема да бидеме. Крв им ибам циганска.
, а не вака јачање на 16 ракометари во сала со 6 илјади македонци.Како и да е со 35% од можностите ги победивме. Во Скопје ако одиграме со 50 % ќе тепаме 10 разлика.
Е сега со оглед на тоа дека ракометот не им е нешто омилен на Гејландците имавме солиден пречек без провокации. Едниствени провокации беа тоа малото знаменце со сонцето од Кутлеш и онаа српско знаменце (иако незнам зошто тоа би ен провоцирало). Според мене најфер момент беше што ни ја пуштија химната и што публиката не ја свиркаше иако 100 пати во химната е спомната Македонија и Македонците. Но нејсе се на се мислам дека кога ќе дојдат во Скопје треба и ние да бидеме коректни во публиката а на терен да им дадеме 12 +.
Добро,Е ако сакаш крв да им ебеш иди на Евзони еби им го мамето на тие грците во униформа, а не вака јачање на 16 ракометари во сала со 6 илјади македонци.
ај ако не меѓусебе да се потепаме, па ги бранат бе еј, каков народ сме значи цццц, изглеа си заслужуваме се што си добиваме, кај и да е ќе не снема, неверојатно, ја незнам само дали ова самоубиствено однесување ни е во крвта, од дома така не воспитуваат или од форум го учиме?
[DOUBLEPOST=1402169447][/DOUBLEPOST]
Како бе неаме крила? Си ги гледал ли ти нашиве крила што правеа оваа сезона во ЛШ. На овој натпревар Дејан имаше 5/5 и секој шут од крило освен еден на Ѓорѓиевски 2/3 заврши во гол, значи од тоа што пратев имавме 7 гола од 8 шута што е 87%. Тоа што не ги играат крилата и се форсира пикер тоа е сосем друг проблем.какви проценти бе какви бакрачи, не знам воопшто што мислите за квалитетот на Македонската репрезентација ама реално сме за нигде, како прво немаме крила , т.е. крилата ни се за украс и освен за контри за ништо не ги бива, што значи лимитирани сме на две позиции...немаме лев бек а средните бекој сите до еден глумат токму лев бек и освен за подавање за ништо не служат..Миркуловски малце дели со неговите нинџиски пробиви колку да изнуди некаков прекршок/пенал и то е то...немаме квалитет луѓе помирете се, гледајте реално дека сме слаби и то е то
Добро,ај ако не меѓусебе да се потепаме, па ги бранат бе еј, каков народ сме значи цццц, изглеа си заслужуваме се што си добиваме, кај и да е ќе не снема, неверојатно, ја незнам само дали ова самоубиствено однесување ни е во крвта, од дома така не воспитуваат или од форум го учиме?
![]()