Бараж за СП Катар 2015, Македонија - Грција

Колку културно не дочекаа, спортски. Сега ние пак ќе бидеме ко неандерталци прикажани на 15ти :facepalm:

Јас се плашам дека нема да бидеме прикажани како неандреталци, него ќе бидеме неандреталци. Повеќе се молам да не направат навивачи некоја беља отколку добро да изиграме.

Јас се плашам дека нема да бидеме прикажани како неандреталци, него ќе бидеме неандреталци. Повеќе се молам да не направат навивачи некоја беља отколку добро да изиграме.
Они не работат секаде онаму каде треба, а ние се силиме само тогаш кога нема ни еден грк околу нас. Тоа е финеса што треба да ја научиме.

Ми остана на Алфа, сакам да прашам што е ова Министер без ресор и што функција имаат оние 6 души наредени на платен список?

Ми остана на Алфа, сакам да прашам што е ова Министер без ресор и што функција имаат оние 6 души наредени на платен список?

Абе заеби тоа, како ли Алфа го добила ексклузивно составот на новата Влада? Еве се чудам 10 минути.

Иначе, еве што мислат за победата овие патриотски експерти:

EybD0lc.png

ГО смениле за одбрана овај ама 40% од министриве се шпониј.Екслузивно.

Абе заеби тоа, како ли Алфа го добила ексклузивно составот на новата Влада? Еве се чудам 10 минути.
Затоа што е медиум директно поврзан со партијата на власт , ја продадоа Алфа на наводен " српски " купувач а всушност стои локален моќник.

Тоа е кога стварно сакаш да бидеш министер ( веќе си и кажал на мајка ти дека си и она се пофалила по комшивките ) али нема веќе ресори и за да не пукне брука директор само да си ќе те убацат како министер без ресор.

Исто така мислам дека е многу смешно што единствениот министер за одбрана што до сега имал воено искуство е Талат.Уствари не е ни смешно,тажно е.

Абе остај тоа глеј Министеркава цела марихуана ја фати по граница, ко куче нушкач е. Цела кариера ќе и биде запаметена Гоцка мустаќот пола тон марихуана заплени. Браво Гоцко!

Затоа што е медиум директно поврзан со партијата на власт , ја продадоа Алфа на наводен " српски " купувач а всушност стои локален моќник.

Пер, сарказам беше. :D

Џебојадач, фаци ко Деси сограѓанката твоја кои лижеле органи а сепак нема место за нив и земаат министерска плата.

Џебојадач, фаци ко Деси сограѓанката твоја кои лижеле органи а сепак нема место за нив и земаат министерска плата.

Не им е за плата ,преку тенедери или под маса можат десет пати повеќе пари да им префрлат.До титулата е ,министер бил златен он на мајка муЈас не разбирам каква титула е тоа воопшто и како може да биде легална.

Дај фати врски Џони нека го убацат ко министер без ресор за инвестиции од Германија и така талка некоја чудна економија низ темине. Сега ќе ни кликне пријава на темава борј 5,4,3,2...1.[DOUBLEPOST=1402163292][/DOUBLEPOST]
Не им е за плата ,преку тенедери или под маса можат десет пати повеќе пари да им префрлат.До титулата е ,министер бил златен он на мама.
На пола името неможев да им го прочитам, што направиле тие без ресор министри досега?

Абе остај тоа глеј Министеркава цела марихуана ја фати по граница, ко куче нушкач е. Цела кариера ќе и биде запаметена Гоцка мустаќот пола тон марихуана заплени. Браво Гоцко!

Може сега место апанажа да понуди грамажа на опозицијата...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom