Game of Thrones

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Е совет ако продолжуваш да ја гледаш, не барај ништо по интернет затоа што многу лесно можеш да налеташ на некој спојлер кој ќе ти ја уништи серијата. Исто и темава избегнувај ја. Ако имаш нешто да прашаш, не читај ништо друго, и читај го постот само на тој што ќе те цитира.
Ќе се трудам. Премногу ме иритира ко ќе налетам на спојлер. Едноставно не сакам да знам ништо за серијата што ја гледам, како и секој друг. Ќе ја изгледам првата сезона па ќе видиме што понатака. Сепак, пред нас е долго жешко лето така да има време за се. :D

Член од
14 август 2006
Мислења
45.412
Поени од реакции
84.719
Конечно некој да ме сфати. :vozbud:Ти ја гледаш ГОТ?
Понекад, ретко.... скокам по неколку епизоди, па гледам една, и така...

Сум гледал и јас така серии, во смисла едвај да чекам да гледам следна епизода ама никогаш не би поминал цел ден пред компјутер за да гледам одредена серија. Компјутерот никаде не бега, ќе си изгледаш кога сакаш.
Јас во животов имам нула епизоди и филмови изгледано на компјутер. Гледање нешто на компјутер ми е исто ко да користам тастатура за играње игри - сосема несоодветно.[DOUBLEPOST=1402136943][/DOUBLEPOST]
Ликови се навистина прееемногу. Се е конфузно. Ме интересира дали воопшто има некои mind blowing сцени, напнати ситуации и слично.
Нема ништо. Тапа е цело време.
Како Династија, само у средновековна средина. (или можда ти не знаеш што е Династија)

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Хахах имам слушнато за Династија ама немам гледано. Тоа е серија, нели? А инаку и јас неможев да гледам на компјутер ама се навикнав. Немора да седиш пред компјутер... Легни си на кревет и тоа е тоа, исто ко на ТВ. Ч)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Да.

Еве ко за почеток
Јбг, сега се е полесно. У наше време немаше слики, гледаш прва епизода и ако ти фаќа кликерот ќе ги сконташ работите, како на пример дека Нед е главна улога и целата серија е направена за после 6 сезони Нед заслужено да стане крал. Сноу, Грејџој и Роб се браќа, Ланистерс и Старкс се пријатели, Тирион е задолжен за васпитање на младиот Џофри и дека на северот постојат зомбиња шо сакаат да им онадат матер на сите без посебна причина.

Сега со сликовници се учи младинава, шо има да му ја мислат...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фала за раскажаното! :mad:
ти уште дремеш на темава? Ти кажаа читај го само тој што те цитирал. Ајде оди гледај и врати се кога ќе стигнеш до s04e08

Член од
14 август 2006
Мислења
45.412
Поени од реакции
84.719
За $20k, вложени во едно прибежиште за волци, Џорџ ве става у следеча книга, бирате што ќе бидете и ве убива.

Има некој $20k да позајми?
Враќам по следниот тендер, што ќе го лапнам.

Kajgana Shop

На врв Bottom