Бугарски пасош - Да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата DANI_M
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Никого не понижувам а вообразен си ти затоа ако некој сподели информација ти одма контрираш од такви како тебе ми дојдено знаеш преку што да не пишувам . И ти што сакаш да споделам како информација да падне владата на Бугарија? Па сите чекаме да ни излезе бројчето и на крај краеви ти не си единствениот што чека шекаат и многу други од 2013 што се можеби во тие 300- 400 што се вратени на доп.проверка. И накрај да ти кажам дека моментално сум во Бугарија и од таму ги имам информациите, бидејки еве јас го добив државјанството и само останува да се сликам овие денови,а бев вратен на доп.проверка,и што очекуваш сега да ти кажам што документ однесов? Однесов нешто што го најдов на интернет и што го прифатија а тоа може на секој да му користи. А што е тоа?

Друже да не ти дале тебе 500 денари, сендвич и кока кола од БСП за да ги фалиш тука на форумов??

Друже да не ти дале тебе 500 денари, сендвич и кока кола од БСП за да ги фалиш тука на форумов??
Абе будало една уште колку ке се замараш со промена на влади. јас верувам дека со тоа твое размислување уште многу ке одиш по бурек[DOUBLEPOST=1401802499][/DOUBLEPOST]
Епа ако навистина имаш добиено за да постои некаква шанса да поверувам во тоа кажи каков документ имаш најдено преку интернет?Јас доколку имам нешто го споделувам јавно бидејќи 90 % од форумџииве се со истиот проблем,а не вртам муабети одоколу.
Отвори на интернет Васил Кнчов прочитај отвори ги линковите и после ке ти објаснам

А тебе од бурекџилница да не ти се информациите што ги споделуваш???[
А тебе од бурекџилница да не ти се информациите што ги споделуваш???
Јас секогас објавувам точни информации. Ти кажав уште многу пати ке те пракаат по бурек и јогурт. јас мојата работа си ја завршив и добронамерно споделувам информации на обични луге да помогнам бидејки работата сам си ја завршив. разни посредници од Македонија, Бугарија бараа по 60 100 или 200 евра да ми завршат работата за жал многумина кои ги знам им платија некои и пред 4 месеци а уште се на доп. проверка
[DOUBLEPOST=1401803761][/DOUBLEPOST]
Со статистиката од Кнчов , докажа дека имаш бугарско потекло?:гик:

http://www.promacedonia.org/vk/index.html
Абе пријателе има линкови трба да ги отвориш, најдеш од која кааза си (кааза со две а)
и после ке те упатувам што да бараш. И уште нешто Васил Кнчов исто така пишува дека локалното население самото се нарекува македонци а исто така и турците ги нарекувале македонци

Последно уредено:
Абе будало една уште колку ке се замараш со промена на влади. јас верувам дека со тоа твое размислување уште многу ке одиш по бурек[DOUBLEPOST=1401802499][/DOUBLEPOST]
Отвори на интернет Васил Кнчов прочитај отвори ги линковите и после ке ти објаснам
Прочитав, а сум го сретнал и порано.Што предлагаш?

[DOUBLEPOST=1401803761][/DOUBLEPOST]
Абе пријателе има линкови трба да ги отвориш, најдеш од која кааза си (кааза со две а)
и после ке те упатувам што да бараш. И уште нешто Васил Кнчов исто така пишува дека локалното население самото се нарекува македонци а исто така и турците ги нарекувале македонци

Не ми треба мене , не сум Македонец , туку не ми јасно како можеш да докажеш дека си Бугарин со ова кога е познато дека Кнчов од проценка оквалификувал цели градови и села , не мислиш ваљда во секоја куќа влегувал .

Не ми треба мене , не сум Македонец , туку не ми јасно како можеш да докажеш дека си Бугарин со ова кога е познато дека Кнчов од проценка оквалификувал цели градови и села , не мислиш ваљда во секоја куќа влегувал .
Професорот има буквално за секое село и град во Македонија колку жители има и колку се христијани а колку муслимани која црква како се вика и кој ја изградил кој бил зографот итн. Ако не прочиташ нема да можеш да си помогнеш

Професорот има буквално за секое село и град во Македонија колку жители има и колку се христијани а колку муслимани која црква како се вика и кој ја изградил кој бил зографот итн. Ако не прочиташ нема да можеш да си помогнеш

А ти што дополнителни докумети однесе??

Јас многу добро знам кој е Кнчов , но изгледа не ми го разбра прашањето , нема везе .

Ај остајте го Кнчов на мира малку, не забегувајте непотребно. :)

Не влегувал во секоја куќа да ги прашува што се, ни под разно . Статистиката на Кнчов иако е корисна од некој аспект сепак не е точна , некаде влашкото население е означено како бугарско а некаде и како грчко.
Па изгледа влегувал кога зошто има објавено книга во која има статистика за секое населено место колку жители има а за жал многу од тие села веке не постојат такви се дваесетина од мојојата општина

ја најдовме казата после Шо?? :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom