Бугарски пасош - Да или не?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 февруари 2008
Мислења
211
Поени од реакции
185
Никого не понижувам а вообразен си ти затоа ако некој сподели информација ти одма контрираш од такви како тебе ми дојдено знаеш преку што да не пишувам . И ти што сакаш да споделам како информација да падне владата на Бугарија? Па сите чекаме да ни излезе бројчето и на крај краеви ти не си единствениот што чека шекаат и многу други од 2013 што се можеби во тие 300- 400 што се вратени на доп.проверка. И накрај да ти кажам дека моментално сум во Бугарија и од таму ги имам информациите, бидејки еве јас го добив државјанството и само останува да се сликам овие денови,а бев вратен на доп.проверка,и што очекуваш сега да ти кажам што документ однесов? Однесов нешто што го најдов на интернет и што го прифатија а тоа може на секој да му користи. А што е тоа?
Друже да не ти дале тебе 500 денари, сендвич и кока кола од БСП за да ги фалиш тука на форумов??

Член од
5 ноември 2013
Мислења
66
Поени од реакции
17
Друже да не ти дале тебе 500 денари, сендвич и кока кола од БСП за да ги фалиш тука на форумов??
Абе будало една уште колку ке се замараш со промена на влади. јас верувам дека со тоа твое размислување уште многу ке одиш по бурек[DOUBLEPOST=1401802499][/DOUBLEPOST]
Епа ако навистина имаш добиено за да постои некаква шанса да поверувам во тоа кажи каков документ имаш најдено преку интернет?Јас доколку имам нешто го споделувам јавно бидејќи 90 % од форумџииве се со истиот проблем,а не вртам муабети одоколу.
Отвори на интернет Васил Кнчов прочитај отвори ги линковите и после ке ти објаснам

Член од
5 ноември 2013
Мислења
66
Поени од реакции
17
А тебе од бурекџилница да не ти се информациите што ги споделуваш???[
А тебе од бурекџилница да не ти се информациите што ги споделуваш???
Јас секогас објавувам точни информации. Ти кажав уште многу пати ке те пракаат по бурек и јогурт. јас мојата работа си ја завршив и добронамерно споделувам информации на обични луге да помогнам бидејки работата сам си ја завршив. разни посредници од Македонија, Бугарија бараа по 60 100 или 200 евра да ми завршат работата за жал многумина кои ги знам им платија некои и пред 4 месеци а уште се на доп. проверка
[DOUBLEPOST=1401803761][/DOUBLEPOST]
Со статистиката од Кнчов , докажа дека имаш бугарско потекло?:гик:

http://www.promacedonia.org/vk/index.html
Абе пријателе има линкови трба да ги отвориш, најдеш од која кааза си (кааза со две а)
и после ке те упатувам што да бараш. И уште нешто Васил Кнчов исто така пишува дека локалното население самото се нарекува македонци а исто така и турците ги нарекувале македонци

Последно уредено:
S

simpleman

Гостин
Абе будало една уште колку ке се замараш со промена на влади. јас верувам дека со тоа твое размислување уште многу ке одиш по бурек[DOUBLEPOST=1401802499][/DOUBLEPOST]
Отвори на интернет Васил Кнчов прочитај отвори ги линковите и после ке ти објаснам
Прочитав, а сум го сретнал и порано.Што предлагаш?

R

Rigel Kent

Гостин
[DOUBLEPOST=1401803761][/DOUBLEPOST]
Абе пријателе има линкови трба да ги отвориш, најдеш од која кааза си (кааза со две а)
и после ке те упатувам што да бараш. И уште нешто Васил Кнчов исто така пишува дека локалното население самото се нарекува македонци а исто така и турците ги нарекувале македонци
Не ми треба мене , не сум Македонец , туку не ми јасно како можеш да докажеш дека си Бугарин со ова кога е познато дека Кнчов од проценка оквалификувал цели градови и села , не мислиш ваљда во секоја куќа влегувал .

Член од
5 ноември 2013
Мислења
66
Поени од реакции
17
Не ми треба мене , не сум Македонец , туку не ми јасно како можеш да докажеш дека си Бугарин со ова кога е познато дека Кнчов од проценка оквалификувал цели градови и села , не мислиш ваљда во секоја куќа влегувал .
Професорот има буквално за секое село и град во Македонија колку жители има и колку се христијани а колку муслимани која црква како се вика и кој ја изградил кој бил зографот итн. Ако не прочиташ нема да можеш да си помогнеш

Член од
13 февруари 2008
Мислења
211
Поени од реакции
185
Професорот има буквално за секое село и град во Македонија колку жители има и колку се христијани а колку муслимани која црква како се вика и кој ја изградил кој бил зографот итн. Ако не прочиташ нема да можеш да си помогнеш
А ти што дополнителни докумети однесе??

R

Rigel Kent

Гостин
Јас многу добро знам кој е Кнчов , но изгледа не ми го разбра прашањето , нема везе .

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Ај остајте го Кнчов на мира малку, не забегувајте непотребно. :)

Член од
5 ноември 2013
Мислења
66
Поени од реакции
17
Не влегувал во секоја куќа да ги прашува што се, ни под разно . Статистиката на Кнчов иако е корисна од некој аспект сепак не е точна , некаде влашкото население е означено како бугарско а некаде и како грчко.
Па изгледа влегувал кога зошто има објавено книга во која има статистика за секое населено место колку жители има а за жал многу од тие села веке не постојат такви се дваесетина од мојојата општина

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom