Абе скоро милионски е али види колку навивачки групи само има за разлика од Белград што се поделени само на Делии и Гробари.
На нашиов спорт потребни му се европски натпреварувања, ете МЗТ лека полека фаќа некаков континуитет со АБА лига па и од тука сум убеден дека ќе има повеќе луѓе во Јане Сандански нареднава сезона.
Зошто некој на кој му е досадно по дома да не се симне до доле и да пушти едно 100че да гледа европска кошарка? Па само глуп човек би останал дома, не гледам друга причина зашто не би дошол сериозно. А тука потребно е и малку реклама, маркетинг,малку да се дигне народов на нозе, не може само преку ФБ страница да се пише дека утре се игра утакмица со Работнички финале и толку. Пушти рекламче некое по телевизииве, по билборди а у, нешто иновативно да биде, да знаат луѓево дека се игра градско дерби-финале маме му ебам.
П.С.
Денес колку ми се направило мерак само на работа дека бев во Тетово и слушнав како се спремаат дечки да идат на утрешната утакмица да ги мочаат ЦПБ и Работнички.