Натпревар #8 - Тема: Храна [ГЛАСАЊЕ]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Чија фотографија на тема „Храна“ е најдобра?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.332
Поени од реакции
34.783
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
ПРЕГЛЕД НА СИТЕ ПРИЈАВЕНИ ФОТОГРАФИИ

- Галеријата е за преглед, се гласа во темава;
- Името на авторот на фотографијата е во описот;
- Гласањето трае 6 дена;
- Наредниот натпревар почнува следниот викенд;
- Темата за наредниот натпревар ја одбира победникот од овој натпревар;

ПРЕГЛЕД НА СИТЕ ПРИЈАВЕНИ ФОТОГРАФИИ

А за момент се загрижив дека нема да имаме потсетник од страна за гласање :oops:

Не дека нешто лобирам за другиве, ама од фотографска гледна точка (а не од гурманска), фотографијата на .:MadMan:. ми е некаде на 8-мо место...
Пред него се секако @коцка, @КвикСилвер, @bebush, @leandra и @langelina... Гласав за коцка зошто фотката ми беше најспонтана и неаранжирана :)

Последно уредено:
не учествува од причина што сум голем гурман па некако не стигнуваше да се слика пред да се изеде. или поточно секогаш заборавав дека треба да сликам :pos:
ама затоа ме изнамачија сликиве, помеѓу коцка, лангелина и артиљеро. но повеќе сум по соленото, така да тоа е единствената причина да гласам за коцка

Гласот ми е даден колку од гурманска толку и од фотографска гледна точка, али фала на потсетувањето дека гласаме на тема за фотографии во подфорум за фотографија! :D (секој со свој вкус, колку гурмански толку и естетски).

Меѓу Коцка и Летчо... Првото затоа што моментот „даска“ и рустичност ептен ми фаќа око, кај летчо целата композиција на уредност за разлика од повеќето други слики кои се шаблон. Ацид има ептен добра слика ама само кифлички бре, фали и јогурт. :D

На Anco о е најјака има некоја човечка димензија

@Acid Уште кога прв пат ја видов сликава на почеток на неделата... одма си реков дека оваа недела ќе гласам за тебе без оглед на другите фотографии !

у моментов коо шо ми се јаде на big bull i leandra :vozbud:

Мојот глас оди кај @leandra .... Браво бе Љацо, ме освои со тоа мевцето, лукчето и магдоносот :) (y)

Во Кајгана готвач оценуваат според најдобрата слика, а во фотографија натпреварите според најдоброто јадење :notworthy:

А јас дали би оценувал според сликата или според јадењето, секако мојот глас би отишол кај bebush (y)

Предлог, би можело да се направи еден албум со победниците

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom