- Член од
- 17 април 2014
- Мислења
- 587
- Поени од реакции
- 841
Аргентина-1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој каде што Шварци е таен агент а уствари на жената ќе и вика дека е агент за недвижности, и каде што ќе ја следи жената си која оваа сака да го вара, и наеднаш у хотел и двајцата ќе ги киднапираат и овој потоа ќе се извлече заедно со жената му ама овој Батери Азиз ќе му ја киднапира ќерката и потоа на кранот сите тројца ќе бидат и овој ќе земе авион и потоа Батери Азиз ќе падне на ракетата на авионот и Шварци со се него ќе ја испука ракетата во хеликоптерот со терористите ?Кога ќе го видам одма ме асоцира на тој терористот од вистинити лаги со Шварци![]()
Тој каде што Шварци е таен агент а уствари на жената ќе и вика дека е агент за недвижности, и каде што ќе ја следи жената си која оваа сака да го вара, и наеднаш у хотел и двајцата ќе ги киднапираат и овој потоа ќе се извлече заедно со жената му ама овој Батери Азиз ќе му ја киднапира ќерката и потоа на кранот сите тројца ќе бидат и овој ќе земе авион и потоа Батери Азиз ќе падне на ракетата на авионот и Шварци со се него ќе ја испука ракетата во хеликоптерот со терористите ?
Мене едино ме вадат од памет крилата од типот на Макси Родригез, Рики Алварез и Аугусто од Селта.. Тоа ти се класични крила што одлично би се снашле у мртвата 4-4-2 формација. Од тоа се плашам, да не истрипа стариот да ми игра 4-4-2..
А да го заборавив и тотално непокретниот Демикелис и неможам да се изначудам на потегот да се повика Басанта, 29 годишен лев бек/штопер кој дебито за репрезентација го одигра на последната пријателска со Романија пред некој месец.
Банега сигурно не одиграл ништо сезонава во Њуелс или е повреден, поима неам што се дешава со човеков задњава полусезона откако си отиде од Валенсија.
Пак ќе се навратам на одбраната, најслабата карика на екипава дефинитивно, од толкав избор на добри штопери стариов се одлучи за Демикелис и Басанта како бекап варијанта за Гарај и полуретардираниот Федерико Фернандез за кој незнаеш кога ќе напраи кикс а кога ќе изигра вансериски. Левата бековска позиција истотака не е покриена, Рохо е прв избор кој никако не е добар во офанзива, недај Боже да се повреди или да добие црвен картон ќе треба по потреба таму да игра Басанта. Абе ај бегај.
Несфатливо ми е зошто го игнорираат Ансалди.
Тука би ги додал и Вили и Фацио кои мислам дека уште не дебитирале за репрезентација.
Се ми иде накај тоа дека ќе се игра 4-4-2, стариот многу го поштува Макси.
Ромеро.
Забалета - Гарај - Фернандез - Рохо.
Макси - Гаго - Маскерано - Ди Марија.
Меси - Игуаин.
Бокс у стомак!
дојде на моето она што го зборев за Аргентина,ама многу фудбалски експерти на повидок крепи форумов што фудбал менаџер играат од утро до мрак
Добро бе човек, што си скептик за Аргентина ? Тоа што нема звучни играчи во одбрана не значи дека ќе колабрира и нема да стигне далеку... Аргентина згази во квалификациите од 16 утакмици даде 35 гола, ги згази сите екипи по 5-0, 4-0, и тоа како Чиле 4-1, у гости Уругвај го тепаше, дома 3-0 го прегази, 5-2 у гости го згази Парагвај и се тоа се екипи што се пласираа на Светското ... Ја не знам што сега се правиш паметен ја вака кажав, ја онака кажав, другите експерти се прават итн итн ...