Атеист
Дежурен Шаман
Јас не знам дали е човекот од мајмун настанат, ама ти си доказ дека обратното се случува.Ајде апнетеси по една...ја частам, нели вие сте постанати од мајмуни?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не знам дали е човекот од мајмун настанат, ама ти си доказ дека обратното се случува.Ајде апнетеси по една...ја частам, нели вие сте постанати од мајмуни?
![]()
Колку работи ти не знаеш, не си ни свесен..Јас не знам дали е човекот од мајмун настанат, ама ти си доказ дека обратното се случува.
Кои 2, посочи!?Нема или не знаеш?
Има разлика меѓу овие две.
Многу работи не знам ама ти си несвесен (заспан) дека ништо не знаеш.Колку работи ти не знаеш, не си ни свесен..![]()
Пак ме копирашМногу работи не знам ама ти си несвесен (заспан) дека ништо не знаеш.
1дека нема да одговоришКои 2, посочи!?
Опција 1.Пак ме копираш
Сега знам дека ништо незнам ја употребував кога бев на возраст на Дублето, потоа научив, и сега ја знам Вистината...за разлика од тебе, за кого уште важи дека ништо не знаеш.
Имаш прашање погоре, имај м“да и одговори.[DOUBLEPOST=1401610457][/DOUBLEPOST]
1дека нема да одговориш
2 дека незнаеш да одговориш
Но различни се нејзините интерпретации.Една е Вистината!!!
за кого? за тебе? за мене? за нас (читај човештвото)?Една е Вистината!!!
Е ова не го прочитав. Па ти си знаел многу работи за мене! Видиш ти, жити се кажи колку години имам?, а ако погодиш, ќе ја проголтам онаа (фрити) банана која ми ја прати вчера т.е. ќе ти одговорам на секое прашање.Пак ме копираш
Сега знам дека ништо незнам ја употребував кога бев на возраст на Дублето, потоа научив, и сега ја знам Вистината...за разлика од тебе, за кого уште важи дека ништо не знаеш.
Имаш прашање погоре, имај м“да и одговори.[DOUBLEPOST=1401610457][/DOUBLEPOST]
1дека нема да одговориш
2 дека незнаеш да одговориш
Ipsi, bas i tuka e zagonetkata, zatoa velam deka EDNA Vistinata.Но различни се нејзините интерпретации.
Тројца луѓе од различни агли гледаат три букви, "M", "H" и "T". Сите се "зaцементирани" во своите ставови и сметаат дека пред нив се наоѓа буквата што ја гледаат и дека останатите двајца се во заблуда и грешат. Тоа е нивната вистина, но Вистината во случајов е оваа:
![]()
Во право си, една е вистината.Ipsi, bas i tuka e zagonetkata, zatoa velam deka EDNA Vistinata.
Site religii velat deka nivnata Vistina e Apsolutna a jas tvrdam deka EDNA e vistinata.
Mislam deka si dovolno inteligenten za da sfatis
Јас ќе го јадам , а ти ќе го цицашВо право си, една е вистината.
Таа е дека не смееш да го изговараш името БОЖЈО напразно, како името кое го имаш на твојот јузер.
Ќе го јадеш.
Хуе хуе хуе, твојот примитивен интелект не може да го обработи концептот на свеста.Јас ќе го јадам , а ти ќе го цицаш
Хе хе хе
Биди мајмун и одговори на прашањето.
Дали детето има свест.
Ајде паметњаковичу....хе хе хе