Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Mене вчера и денес и тоа без никакво предупредување на пример како кај андроид што беше, да бирам Force Close или Wait. Tука директно ми ги исклучи, ме врати на хоум скрин.

Аман нека доаѓа официјалниот да знаеме на што сме, и preview for developers ке го избиршам! :D

И мене ми имаат краширано апликации на 8.1,или ќе ме врати на Home screen или ќе ми се рестартира телефонот, апликациите едноставно не работат толку добро како на Android или iOS, ќе средат ваљда до финалната верзија.

Добро е, имало и на други. Губев надеж во телефонот, првин загреваше многу, па ми откажа камерата, сеа апликациите да крашуваат...башка тоа контактирам со еден од Виетнам што има ист телефон како мојот и накурчен е ептен, ко да праам муабет со некоја тинејџерка на која симпатијата не и рекол здраво на мал одмор, до толку е депресивен. :icon_mrgr:

Ќе ги бележам деновиве до 24ти Јуни како менструација да чекам. :love:

:pos: И мене ми загрева понекогаш,ама не е ништо страшно и друго нешто,осеќате ли Лаг понекогаш? Кога работам некоја апликации и ќе стегнам home screen има мал лаг..

:pos: И мене ми загрева понекогаш,ама не е ништо страшно и друго нешто,осеќате ли Лаг понекогаш? Кога работам некоја апликации и ќе стегнам home screen има мал лаг..
Краш и лаг не е исто? ШТо е лаг?

Лаг,да ти кочи,да ти сецка телефонот..
Aaa jaсно.
Ако ептен ми загрее осеќам кочење, дали листање во броусерот, скролање, на текст, фб и слично. Исто и ако имам отворено многу апликации во позадина, што е нормално. :)

Aaa jaсно.
Ако ептен ми загрее осеќам кочење, дали листање во броусерот, скролање, на текст, фб и слично. Исто и ако имам отворено многу апликации во позадина, што е нормално. :)
Што телефон имаш? Кај мене го нема ова..

Јас имам Nokia Lumia 625,сецкања само во ретки случиа итоа кога ќе стегнам home button, иначе колку и да имам апликации отворено не ми кочи нити на фб..
Уствари грешка сум, сеа отворив колку можев и испаѓа дека можеш само 7 апликации да отвориш, после автоматски ти трга од последните. Колку што можеше отворив и не кочеше. Се погодило тогаш, не знам што му било.

Има нов апдејт, ајде да видиме што багови се средени :)

Kaмерата пак не сака кај мене. :(
Совет барам од вас - да го носам на сервис (првин да пробам со гаранцијата дали ке ми ја прифатат) или да чекам официјалниот да излезе?

Kaмерата пак не сака кај мене. :(
Совет барам од вас - да го носам на сервис (првин да пробам со гаранцијата дали ке ми ја прифатат) или да чекам официјалниот да излезе?
Неам пробано не ја користам многу мојата, ама ако сакаш да поминеш со гаранција почекај да излезе официјална верзија прво. Знаеш како е кај нас и да нема врска оперативниот систем (а има можност едноставно да ти умрела камерата) нашите ќе ти речат дека било од него и тебе ќе ти наплатат, а они ќе си земат плус дел што ќе следи за твојот уред.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

А чек што точно ти се дешава со камерата? Неможеш воопшто да ја укличиш, или ти лагира кога ќе ја пуштиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom