Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.203
- Поени од реакции
- 12.195
Знаеш дека за вакви обвинувања барам да ми покажеш со прст на кој мислиш...
Кои се тие невини девојчиња...
Кои се тие телемити кои влијаат на други, без нивна дозвола... извини ако тука преку муабети влијаеме на некој да добие повеќе инфо за телемата и Редот и променуваат мислење за истото.
ТИ со сет ум мислиш дека женски лица се иницираат за да се задоволуваат нечии фантазии?
Редот според тебе иницира заради тоа?
Рековме: Телемата за секој е различно и секој гради слика за тоа според сопствениот универзум ! Браво за тебе.
Ти ми раскажуваш по се изгледа бајки и сказни како ти би сакал да биде Редот. Извини, но твоето е бладање собрано од „големите поборници“ против Редот и Телемата... Ништо страшно...
П.С. И ако веќе велиш дека Редот можеби е сериозна работа, но членовите не ги бидува - кој го гради Редот, ако смеам да прашам? Не-членови?
Редот е сериозна работа, како и праксите, а и членовите сериозно пристапуваат кон работите во Редот, а тоа би требало да го прават и оние кои имаат наум во иднина да побараат иницијација и да бидат дел од Редот.
Јас не знам за која пракса зборуваш што покажува за луѓето кои го водат Редот и кои се таму членови.
П.П.С. Знаеш КОЈ го води Редот? Кој има ПРАВО да управува?