Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Алвеш има само 1 година останато од договорот и 31 година така што 15м се најмногу што може да се земе за него, ако не догодина ќе си оди за џабе како Валдес

Проблемот е што немаме замена за него, а и може да игре уште, не е пред крај на кариера.

А да почекаме да ги направат трансферите па после да ги пцуеме, плукаме, мочаме...

Проблемот е што немаме замена за него, а и може да игре уште, не е пред крај на кариера.
Да ама Алвес не е карактер како Пујол или Чави, тој првата можна прилика за да земе огромна плата од арапите ќе ја искористи и ќе замине.

Како и да е јас сум многу задоволен од тоа што тој го даде за клубот

Да седнеш да си пиеш кафенце и да гледаш еден тренинг.
Милина:cool:
10309026_675918082444376_1242836496427141552_n.jpg

btw: Ако некој е заинтересиран,може да искористи до средина на Август:)

Какви профитери еиии... место да се заангажираат околу внесување нова сила во тимот они ресторани прават :facepalm:

Требало стриптиз-бар или јавна куќа да го направат Камп Ноу, ебаго! :pos:
Иначе, @zokizoze нема тренинзи на Камп Ноу, посебно не од сега до Август. :D[DOUBLEPOST=1401297557][/DOUBLEPOST]п.с.

Ценовник:
1 Pepsi = 1 дневница на Меси :icon_lol:

Тито против Барса... :( :( :(
Дали типот со двојка на дресот на гол линија шо нервозно ја шутира топката е Пујол или јас трипам нешо...

http://giant.gfycat.com/AfraidThisKarakul.gif

(не биваше поинаку...)

30 год не се ништо за одбранбен играч. Маркињос и Миранда/Бенатиа/Лапорте и топ ќе биде. Фабрегас мора да остане доколку не планираат друг да донесат, не можеме да се потпираме на Чави веќе. За напаѓач не знам зошто се лажеме кога знаеме дека Меси ќе игра таму, и да донесат некој тоа нема да биде Љоренте пошо овој не може да игра на крилните позиции if you know what I mean

Barcelona are looking for a versatile centre forward, who can also play from the wing. [rac1]

Barcelona are looking for a versatile centre forward, who can also play from the wing. [rac1]
Аман веќе. Versatile ми стана најомразен англиски збор. Толку ли е тешко да купиш централен бек што пази...ќе биде централен бек. Ако не ај да го продадеме Сонг и после цело лето пак да пробуваме да го купиме за да ни игра како бек.

Додуша, rac1 се талентите што збореле со некој Маркос од Бразил и го цитираа како да е Маркињос така да не се баш веродостоен извор.

^
За нас е премногу мејнстрим да купиме дефанзивец и голман што знаат да бранат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom