Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ама Алвес не е карактер како Пујол или Чави, тој првата можна прилика за да земе огромна плата од арапите ќе ја искористи и ќе замине.Проблемот е што немаме замена за него, а и може да игре уште, не е пред крај на кариера.
А да почекаме да ги направат трансферите па после да ги пцуеме, плукаме, мочаме...
Утре поточно, али фала у секој случајЗначи роденден ти еАј честито
![]()
30 год не се ништо за одбранбен играч. Маркињос и Миранда/Бенатиа/Лапорте и топ ќе биде. Фабрегас мора да остане доколку не планираат друг да донесат, не можеме да се потпираме на Чави веќе. За напаѓач не знам зошто се лажеме кога знаеме дека Меси ќе игра таму, и да донесат некој тоа нема да биде Љоренте пошо овој не може да игра на крилните позиции if you know what I mean
Аман веќе. Versatile ми стана најомразен англиски збор. Толку ли е тешко да купиш централен бек што пази...ќе биде централен бек. Ако не ај да го продадеме Сонг и после цело лето пак да пробуваме да го купиме за да ни игра како бек.Barcelona are looking for a versatile centre forward, who can also play from the wing. [rac1]