Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

Денес, Скопје - Гевгелија ... Гевгелија - Скопје, максимално 195 - 198 со Лансерот :)
Кој дел поточно? Сигурно на релација Неготино-Демир Капија не си возела со оваа брзина, иначе сега не би ни пишувала овде. Таму колку е фалш патот, тоа е чудо.
Иначе браво на храброста. :)

Кој дел поточно? Сигурно на релација Неготино-Демир Капија не си возела со оваа брзина, иначе сега не би ни пишувала овде. Таму колку е фалш патот, тоа е чудо.
можела и повеќе пошто и ја знам колата, али за почеток е доста. најубаво е да крене брзина пред скопска патарина. да влезе во последната лева кривина што е под подвожњакот со 170-180 и после тера цели 3км со гас до крај.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Па незнам точно да ти кажам на кој дел од патот возев со скоро 200, имаше убави делови, каде што автопатот беше пушка прав :) ... е на тие делови од автопатот ја кравав таа брзина ... иначе во просек околу 140 - 170 возев.
Иначе обожавам да возам брзо, јас би возела и побрзо од 200, али немаме квалитетни автопати за да се вози со повеќе од 200, дури и 200 е многу за нашиве патишта.

Па незнам точно да ти кажам на кој дел од патот возев со скоро 200, имаше убави делови, каде што автопатот беше пушка прав :) ... е на тие делови од автопатот ја кравав таа брзина ... иначе во просек околу 140 - 170 возев.
Иначе обожавам да возам брзо, јас би возела и побрзо од 200, али немаме квалитетни автопати за да се вози со повеќе од 200, дури и 200 е многу за нашиве патишта.
премногу е за 200, многу е ретко... Уф што не сум се родил у Германија.... Ама не сум бил паметен ко бебе, циција сум бил, на штркот не сум доплатил уште 200-300 евра, да ме симне у Германија или Швајцарија, а не овде... xD

200km/h audi na relacija Berlin- Koln ...ovde vo Makedonija ne poveke od 150km/h

Прееска кренав 180 на патот Прилеп-Битола.

120 - 130 со Лада рива на една делница од Кочани кон Скопје

120km/h не сум возел а нема ни да возам над дозволеното, колку сака нека е празен патот.

120km/h не сум возел а нема ни да возам над дозволеното, колку сака нека е празен патот.
изглеа почетник си или незнам шо те мава у глава... ама по мене си знам, кога би одел пак во Германија би возел колку што иде колата.... :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Имаш фора за уште + 10 км/ч :D 130 км/ч е дозволено
изглеа почетник си или незнам шо те мава у глава... ама по мене си знам, кога би одел пак во Германија би возел колку што иде колата.... :D
Па може да иде и 432 км/ч ;)

Последно уредено од модератор:
лу, што имаш да изјавиш? :D да не зборам во твое име нели?
Па, нели ја знаеш колата? Инаку, со 1.5 моторот тешко повеќе од 195, но и со 1.8 моторот тешко повеќе од ~205 км/ч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom