Battlefield 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
пак има попуст на origin
Battlefield 3 - 10е
Battlefield 3 Premium Edition - 30е

Eddy druze? Sto konfiguracija bara Battlefield 3?

Minimum System Requirements
Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz)
Memory: 2 GB
Hard Drive: 20 GB
Graphics card (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series, with ATI Radeon 3870 or higher performance)
Graphics card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance)

Recommended System Requirements
Processor: Quad-core CPU
Memory: 4 GB
Hard Drive: 20 GB
Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950)

Имам проблем со server browser скоро и да не најдува сервери без разлика што менувам во филтерите пр ако филтерс се намстени на дефолт ќе најди одвај 15-20 сервери каде што има играчи а ако барам посебно за одреден game mode тогаш по 2-3.
имал некој ваков сличен проблем ?

Имам проблем со server browser скоро и да не најдува сервери без разлика што менувам во филтерите пр ако филтерс се намстени на дефолт ќе најди одвај 15-20 сервери каде што има играчи а ако барам посебно за одреден game mode тогаш по 2-3.
имал некој ваков сличен проблем ?

Значи ти дава солиден број на сервери, но малку се тие каде што има луѓе?

Како што имам до сега приметено, треба да имаш наместено колкав да биде серверот(64, 48....) за повеќе да ти ги даде. Нека ти бидат штиклирани само normal, ranked, punkbuster и Европа регион, па спореди колку полни сервери ќе имаш кога ќе нема да ти биде наместено големина на сервер, и кога ќе ти биде, пр. 64.

пак има попуст на origin
Battlefield 3 - 10е
Battlefield 3 Premium Edition - 30е
Како оди процедурата за купување преку Origin?Може од Македонија да се купи даунлоад на играта?
Сакам да ја купам,за да може да играм онлајн..Колку пари ќе ме чини?

Како оди процедурата за купување преку Origin?Може од Македонија да се купи даунлоад на играта?
Сакам да ја купам,за да може да играм онлајн..Колку пари ќе ме чини?

можи ти треба visa elector или paypal
иначе ќе те кошта 30еуро за Battlefield 3 , 35еуро за premium и 50 за Battlefield 3 Premium Edition

Бесплатна експанзија - close quarters

Само напрајте redeem на овој код преку origin:
BF3E3
и експанзијата ќе ви биде додадена.

Кодот може да се искористи до 19-ти јуни.

Ја барав играва во Југотон, ми рекоа дека веќе 3 месеца ја немаат добиено...да не знаете кај е можно да се продава во градов? :confused:

Ја барав играва во Југотон, ми рекоа дека веќе 3 месеца ја немаат добиено...да не знаете кај е можно да се продава во градов? :confused:

Друже, си ја пропуштил, пред едно 2 недели беше на Humble Bundle за 5 долари.

Готово, не ја барај више нигде, боље чекај ја 4ката, ќе излегува за месец и нешто.

Неам кредитна... иначе знам дека ја имаше на Humble Bundlе :unsure: али нема везе.
Ве очекувам на борбеното поле за 2 месеца!! :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom