Девојки: кој е за вас идеалниот пенис?

Член од
12 декември 2008
Мислења
45
Поени од реакции
1
Некако сите само просек ми кажуваат као да не испадне `оваа курва ги сака големи`, дај бе кажете ја вистината шо има да се срамите а не ми кажувајте 15 цм ако беше за чешкање темава ка ја пишавме за тоа, ај кажувајте не се криј`те!!!
Sekoj misli i saka razlicno, nemora d azanci ako ti sakas golem deka site takov sakaat. Mislam deka sekoj iskreno si kaza, nema so da se rkie tuka...Pozz!

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ако му е закривен нагоре, полесно ќе ја гаѓа Г точката при мисионерска поза. Ако постои закривен надолу (и ако воопшто има таков), тогаш ќе ја „мава“ полесно при доги... :)
Има, има...:)

O

Out Boy

Гостин
Ако речам дека темата е насловена дискриминирачки, што ќе ми речете?
Знам, знам, ќе рипнете одма „што барате бре од нас“...:pos2::pos2:

Идеален пенис е оној што е управуван од прекрасен ум...:pipi:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Sekoj misli i saka razlicno, nemora d azanci ako ti sakas golem deka site takov sakaat. Mislam deka sekoj iskreno si kaza, nema so da se rkie tuka...Pozz!

Е ти да сакаш голем!!!
Алооо ти личам на Фифи ја бре, дупка сакам ја ( со извинување до спротивниот пол за изразо)!!!!!! :pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
28 јули 2012
Мислења
8
Поени од реакции
2
Интересни коментари, мислења и ставови... Норално дека девојките сакаат просечен (за кого како, "просечен" за некому е од 16-20; 18-24...) пенис, бидејќи се свесни дека ќе ги боли, но има исклучок некои сакаат огромни, но според мене, најдобро би било просечен некаде од 20 cm.(еректиран 22 cm.) :cool:

Член од
18 јуни 2008
Мислења
10
Поени од реакции
12
Od 16-18 sm malku zakriven, so pogolma glava, golemi testisi i po moznost da bide potemen da ne mu se poznavaat venite :P

Член од
29 декември 2013
Мислења
147
Поени од реакции
197
16-18 СМ , голема главичка,троа мекичка, обавезно депилиран насекаде, дебелина 2-3 СМ.

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Сите сакат над 17-18...а во реалноста тешко да има некој над 15 :giggle::coffee:

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Најреално, битни се и другите фактори. Чувството не е исто со добра предигра и без предигра, зависи дали и сексот е на брзина, страсен во некој тоалет на пр. Значи според мене расположението и страста помеѓу двајцата се многу побитни него големината на курот. Може многу добар секс да падне ако чувствата се на високо ниво а курот просечен (одприлика 15cm), него чувства нула а кур сурла (+20cm), џабе е, нема да ја има таа екстаза сексот. Таа филозофија со големината на курот е само за машките да се фалат на кого му е поголем реалноста е друга. А што со големината на пичката, и тоа нели е битно?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Најреално, битни се и другите фактори. Чувството не е исто со добра предигра и без предигра, зависи дали и сексот е на брзина, страсен во некој тоалет на пр. Значи според мене расположението и страста помеѓу двајцата се многу побитни него големината на курот. Може многу добар секс да падне ако чувствата се на високо ниво а курот просечен (одприлика 15cm), него чувства нула а кур сурла (+20cm), џабе е, нема да ја има таа екстаза сексот. Таа филозофија со големината на курот е само за машките да се фалат на кого му е поголем реалноста е друга. А што со големината на пичката, и тоа нели е битно?
In before the women attack:

Не се они широки бе, тебе ти е мал :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Не знам кој е тој просек на должина на пенис ( не сум мерела до сега на некој) ама знам дека не сакам големи, ми смета...Кога чувствата го диктираат сексот и со малку знам да се задоволам. И тоа ми е најбитно.

Член од
13 мај 2013
Мислења
150
Поени од реакции
38
Просечна големи на пенис е 15 до 17цм максимум.. Ептен се ретки тие со над 17 .. така да не се лажете :))

Ако ви оди во прилог, од регионов најмал пенис имаат Грците, до 14цм во просек а Турците имаат најголем.

Така да ако имате големи критериуми може ќе ве пренасочи на геогравската карта :)

;)

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Не знам кој е тој просек на должина на пенис ( не сум мерела до сега на некој) ама знам дека не сакам големи, ми смета...Кога чувствата го диктираат сексот и со малку знам да се задоволам. И тоа ми е најбитно.
Битно е затоа што чувствата не траат...после се е навика и секс :D

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.354
Поени од реакции
38.592
Различни дупки , различни мислења. Сум имал девојка што неможеше да го поднесе , а сум имал и една шо се смееше додека ја ебам. :pos: Имаше повеќе луфта од постојанската јама. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom