MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
Не те навредив тебе ништо лично.
Навредата кон Светиите ја примам за лична навреда...разбираш.
Ама ајде, од Севишниот, нека Ти е простено...а од мене....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не те навредив тебе ништо лично.
Немој ти другпат вакви работи, Мики си сака Цеца, молим.
Што се инаетиш. Официјален став нема, не чекам јас Мики Кец да ми каже и на друго место сум барал надвор од овој виртуелниов. Неколку свештени лица од МПЦ ми имаат кажано „Тоа се лични ставови на поединци“ нема МПЦ став кон тоа. Тоа за светиите пак не ги навредив, си пишуе секаде дека серафимчо си бил пешко па и тој самиот си го признал тоа.Навредата кон Светиите ја примам за лична навреда...разбираш.
Ама ајде, од Севишниот, нека Ти е простено...а од мене....![]()
О.К.
Го прифаќам Твојов коментар, но добро велиш: „...според мене (т.е. Тебе)...„, оти според другите, не си во право.[DOUBLEPOST=1400777452][/DOUBLEPOST]
Што Богочовекот вели дека Неговите се „..мало стадо...„, тоа значи дека ги има, но не во мнозинство и без однапред утврден и точен број, оти врвењето по Христа е ствар на личен избор, а не на однапред определен резултат.[DOUBLEPOST=1400777527][/DOUBLEPOST]
Ние сме во право, отии вистината и Вистината се во Црквата, но не гледам начин на кој нашата „идеологија„ им ја наложуваме на „другите„.
Што се инаетиш. .
Пак ја направивте темата бурек.
После кога јадете „попара“..плачете.
Пуу тапа!
Абре ти ги читаш моите претходни постови?
Демоните како духовни битија и душата не умираат неколку пати ти потенцирав.Задача/Мислија,Дејност на нивното невидливо постоење на земјава на секој од нив е да ја угнетуваат човечката душа и однесат во пеколот па така откако демоните ги убиле свињите останале слободни во својата волја и најверојатно отишле да бараат друга душа/човек која ќе им се препушти!
Тоа сам си се тапшаш по рамо?Не, не се инаетам, туку Ти се чудам на умот: ем бараше одговор, ем тврдеше дека го нема, ем Ти пратив линкови, ем изразуваш лични желби па затоа, еве ја уште еднаш:
http://www.youtube.com/watch?v=frvhRjESQ9Y
![]()
ама и самиот знаеш дека не било така у минатото,
кога зборам дека темата религија е 1000 пати подобра и позабавна од ЧДА, не ми веруваат.Пак ја направивте темата бурек.
После кога јадете „попара“..плачете.
ај да не ти кажам после ќе речиш сим те навредил.
Навистина, не знам како било у минатото, не сум толку стар.
Ти, знаеш како било, нели?
го порекнуваш минатото? средниот век, кој патем е наречен мрачен век?Навистина, не знам како било у минатото, не сум толку стар.
Ти, знаеш како било, нели?
Ајдееееееееее, сега јас негации, не бе батко Мики, ти негираш цело време. Јас побарав официјален став и не го добив, ставови на ојлевци дојлевци, не ме занимаат.Ево, ја‘ су‘ трпелив па ќе причекам да прочитам од Тебе нешто по саглам, освен бесконечни негации на негации на негациите...
го порекнуваш минатото? средниот век, кој патем е наречен мрачен век?