Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Нц. Неам толку јак ПС. Едвај ГТА4 ми ја пушта. Civ 5 се мучи.

ГТА обично бараат премногу и не се оптимизирани и дури со пачеви не се средуваат, ќе ти кажев да ја пробаш оти на минимум можеби би ја возел, али не нуди приказна, чисто визуелно е убава, така да - не губиш премногу. :)

MINIMUM REQUIREMENTS PC
  • Windows XP Service Pack 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
  • DirectX 9 graphics card with 512Mb Video RAM
    • AMD Radeon HD 2600 XT
    • nVidia 8600
  • Dual core CPU:
    • AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+)
    • Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
  • 1GB Memory (2GB on Vista)

Е сега минимум почнаа да стават само да се стартува играта, не дали е игрива. Но сепак се од самите Square-Enix пишани. Да бидам искрен, мене ми се допадна, ги сакам старите али очигледно не ко тебе, и не ми пречеше. Бедес ми беше Лара пак.

JfjBXZv.png
За некои и ми седат онака веќе преку година дена , си викам , ај ќе дозавршам , но јака дисциплина засега немам ... :)

@wot Графика ги јадам, Рам сум на горна граница 2гб, Процесор сум пак на горна.... дискутабипно е, ќе сецка (и ќе бара јава:D)

Имаш игри кои праат миграција од еден концепт во друг, и тој меѓупростор искача некаква избљувотина како AoD. Тоа не се ни игра и треба да се банира од секаква употреба, им го каља цел концепт и франшиза на играта воопшто. Ако имаш тро појак ПС, земи почни со Легенд. Иако е лесна, добра увертира е за понатамошниот концепт.
Абе не ми ја навредувај AoD :( Ја имам поминато барем 2пати :oops: И иако дефинитивно е потапа од претходните и оние после неа, сепак ми се свиѓа повеќе од најновава. Don't judge me :(

Castlevania Lords of Shadow 2, и не е толку лоша игрицава како што ја кажуваат IGN, GameSpot и др. Минимум оценка би и дал 8.5 :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Watch Dogs... претходно превртена Wolfenstein: New Order

После дебаклот со Thief (2014) си го играм Thief Gold, игра од 1998 и стопати позабавна не само од новиот Thief, туку и од еден куп други нови игри набиени со светкава графика и гејмплеј за малоумни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom