Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Белгија циркузантска репрезентација. Џабе им играчите кога безвеза се на теренот тотално без компас, поима немат што прават. Кај го нашле тој селектор..

R

red.devil

Гостин
Ова ти е ко некој магионичарски трик, дури да не се приметува лактот.После 10 прегледувања го приметив лактот :D
Бидејќи го имам изминато лимитот за интернет на телефонов, гифот се лоадира сликичка по сликичка и заприметив од прва! :icon_mrgr: :pos:
#LikeABoss :cool:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.900
Поени од реакции
67.551
Ебачишта, правете subscribe na каналот на Jesse Thompson, Like, IMMEDIATELY!!!

Moжел да стави нешто пожестоко од музиче во компилациите, ама, до некаде, во некој дел, песните ни одговараат на сезонава.
Hint, summertime sadness ..,

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Многу е брутален Фелаини на терен ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Adnan the 100th #MUFC academy grad to turn into a full international tonight. Giggs the 50th. Some record.

Не ставате вакви рекорди бе? :D[DOUBLEPOST=1401141553][/DOUBLEPOST]With United expected to complete a £27million move for Southampton’s England left-back Luke Shaw after the World Cup, efforts are now set to focus on recruiting Van Gaal’s desired targets, which include Borussia Dortmund defender Mats Hummels and Roma midfielder Kevin Strootman.

Од Огден е ова, МЕН нека праат филмови со Џејмс Мек Карти.
А мори сестро шо праиш циганцки работи , што не го допуниш постот со уште подобрата вест:

Wilfried Zaha, who spent the final six months of last season on loan at Cardiff, is likely to travel on the pre-season tour of the United States, but the 21-year-old is another who could be sold this summer.

Anderson, whose Old Trafford contract expires in June 2015, is expected back at United for pre-season training at the beginning of July after making just eight appearances for Fiorentina during of his January loan spell.
United had hoped to sell him to the Italian outfit following his failure to justify the transfer fee sanctioned by Sir Alex Ferguson to complete the Brazilian’s move seven years ago.

Nani, Tom Cleverley are the subject of interest from elsewhere, while A$hley Young and Marouane Fellaini may also prove expendable should offers be made from rival clubs.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Koга јас би се прашувал: Јанг, Нани, Андо, Клеверли, Чичарито, Македа, све би продал. Нема сентименталност. Секако, ако управа мисли и планира да се донесат топ играчи и неколку млади таленти. А чисто сумњам дека карактер како Ван Гал ќе има трпение со вакви играчи.

Поради ненавремено отстранување на шлајм, сега ни се собра голем шлајм. Андерсон кога во тим како Фиорентина не може да успее - шта речи. Можда има место во тимот на Адријано таму некаде во native Бразил...

ПС: Ако некој е заинтересиран, гледам достапни се новите дресови за нарачка од Тајван (или од каде беа)...

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.761
so much hate in one pictire !!!!

2

~2A

Гостин
^

Вчера прочитав, вика дека бил послободен кога играл за националниот тим отколку во Јунајтед. Не знам од каде ја црпи оваа самодоверба, да излегува во јавноста и да изиграва шериф. o_O

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.886
Поени од реакции
11.602
Па да постираше уште поголема, цела страна да не ја отварам.
Вака ме заеба.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
увек се ребраат двајцава, поготово за Корсата стара дваес години на Ник :pos:

Член од
7 октомври 2011