Секс школо

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Иди у Висто, тргаат блокачи со попуст ако имаш помала километража.

Сериозна си? Единствена бариера ти е што сакаш да се ебеш, а нејќеш да ти улаза ради тоа што ќе те боли. Епа ќе стиснеш. Кд тг.

@HoT IcE, @MAJA 345 Е фала ви баш ми помогнавте...:unsure::unsure:

Нека ти напраи убава вечера ебачот,нека земе вино,нека те пивне малце,нека има предигра подолго време,нека те бацува страсно и ќе видиш како ќе рашириш нозе и нема да му ја мислиш дали ќе боли или не :D

Нека ти напраи убава вечера ебачот,нека земе вино,нека те пивне малце,нека има предигра подолго време,нека те бацува страсно и ќе видиш како ќе рашириш нозе и нема да му ја мислиш дали ќе боли или не :D
Епа тоа е пробано веќе по нз кој пат :)

Епа тоа е пробано веќе по нз кој пат :)
И као не те пали малиот? А ти као ладна? :icon_mrgr:
Немој да му правиш така, му паѓа самодоверба, па ќе те откачи за некоја мрља што искача во менада и се мува со педери.

И као не те пали малиот? А ти као ладна? :icon_mrgr:
Немој да му правиш така, му паѓа самодоверба, па ќе те откачи за некоја мрља што искача во менада и се мува со педери.
Не дека не ме пали, ниту пак дека јас сум ладна хаха туку ми е страв бе луѓееее ако може сакам и со анестезија хаха

Не дека не ме пали, ниту пак дека јас сум ладна хаха туку ми е страв бе луѓееее ако може сакам и со анестезија хаха

Добро де, страв ти е. Ок, на секоја и е. И сега, што? Треба да плачеме?
Дај прибери се жити се, не си мало дете.

Природна работа си е тоа, како што е природно и да те боли. Нема спас од тоа, треба само да го поминеш. Не е болка за умирање, па да припаѓаш овде. Ако не сакаш, никогаш немај секс, што да ти кажам друго.
Ни јас, ни било кој од форумов не може да ти помогне тебе да не ти е страв или да ти кажам што да правиш во тој момент.

Добро де, страв ти е. Ок, на секоја и е. И сега, што? Треба да плачеме?
Дај прибери се жити се, не си мало дете.

Природна работа си е тоа, како што е природно и да те боли. Нема спас од тоа, треба само да го поминеш. Не е болка за умирање, па да припаѓаш овде. Ако не сакаш, никогаш немај секс, што да ти кажам друго.
Ни јас, ни било кој од форумов не може да ти помогне тебе да не ти е страв или да ти кажам што да правиш во тој момент.
Да точно, работата е што некои се отпорни на болка можат да истрпат а јас не :S

Тигрице оди ЕМГ нека ти праат на мускул на нога па после скини се, полесно ќе пребродиш. Нешто слично како докторот од Мозамбик што го имаше по клипови што лечеше главоболки со тоа што ги шамараше по теме. После нив ги печеше темето а за главоболката не размислува. :D

Тигрице, не туку се лигави, не постирај тука за внимание "леллеле луѓе страв ми е плиззз хелп омггг :S:S ?!?!". Сите ги боли првиот пат... ќе му кажеш пополека и полесно ќе поминеш.
После ти е уживантикус.

Епа сакам...ама имам некоја блокажа во мозоков кога ќе дојде до тоа :confused:
Тоа може и да е сериозен психички проблем, имам приатели (машко и женско) , женското имаше таков ненадмилив проблем (башка балкан - за тоа не се оди на лекар) дури и се зедоа и со години беше невина и во брак но сега е се ОК, и дете имаат, но со годинин немаа класичен секс. Но се сакаат бескрајно. Значи огромен страв од пенетрација имаше таа, затоа можеби, можеби да си прашаш стручна особа за тоа....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom