Законот на Телема

Aleksandar Nevski

Окултисти свих земаља ... чувајте се! Доваѓам!
Член од
9 октомври 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
350
а за ККК? Ќе кажете нешто?

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Тоа мешање е во вашиот домен.
Остај го „нашиот„ домен: кој е јасен за оние кои го барале, нашле и провериле.

Останува нејасен Вашиот домен, во кој вистината виси во воздух, а Вие треба „само„ да стигнете до неа.
Во „нашиот„, вистината ни е подарена од Небеста, за џабе, а по милоста од Творецот.

Aleksandar Nevski

Член од
9 октомври 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
350
Па вашиот ценет татко Алистер ги оформуел, како немате везе? Што криете, ајде сеа на исповед!!!

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Остај го „нашиот„ домен: кој е јасен за оние кои го барале, нашле и провериле.

Останува нејасен Вашиот домен, во кој вистината виси во воздух, а Вие треба „само„ да стигнете до неа.
Во „нашиот„, вистината ни е подарена од Небеста, за џабе, а по милоста од Творецот.
Да де, затоа сте како рогови у вреќа, секој со својата вистина. 30 000 деноминации и секти.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Па вашиот ценет татко Алистер ги оформуел, како немате везе? Што криете, ајде сеа на исповед!!!
Колку што имаме врска со женските членови од твоето семејство, толку имаме и со овие. Задоволен?
[DOUBLEPOST=1401054916][/DOUBLEPOST]
:pos: Сигурен си?
93% :)

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.287
Поени од реакции
12.279
Неточно. Од каде овој податок?
Христијанин си, не треба да лажеш. Или пак проверувај си ги фактите подобро, да не те фатиме во незнаење заради омраза.

Види ја „Книга на Законот“, за нашиот домен. Можеби ќе ти се допадне нешто.
Ако јас сум можел да се позанимавам со вашиот домен, мудро е и ти тоа да го направиш...

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Да де, затоа сте како рогови у вреќа, секој со својата вистина. 30 000 деноминации и секти.
Коментаров Ти е бааги наивен: почуваш за „звучиш„ како било кој атеист од форумов, кој своето неверие го оправдува со цифри, а свесно преоѓа преку фактот дека Црквата е формирана како една, а и остана една, оти све друго отпадна од вистината.

Aleksandar Nevski

Член од
9 октомври 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
350
Значи АЛистер Кроули, татко на тракатрашлките за телемата, наркоман и основач на ККК не влијае на вас? ЗНачи ти ми зборуеш за љубов и мир, против пушки и некакви злостори во минатото, а за она пто ККК прави ни зуц? Нешто ми смрди работаа... ајде кажете, не се срамете... наши сме си

Kajgana Shop

На врв Bottom