Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Да не ти е отштиклирано во апликацијата preview for developers провери.

скроз сум ја избришал апликацијата после тоа видов :tapp:. Kако и да е фала, средив го симнав апдејтот :)

Како сте со вториов апдејт, имате подобра батерија? И дали проблемот со днс еророт е среден?
И батеријата како повеќе да трае. Синоќа го извадив од полнач и сега веќе го ставив пак. На 8.1 не ми се десило до толку да ми трае. :)

Каков проблем со ДНС ерор имаше? Не ми текнува o.O

И батеријата како повеќе да трае. Синоќа го извадив од полнач и сега веќе го ставив пак. На 8.1 не ми се десило до толку да ми трае. :)

Каков проблем со ДНС ерор имаше? Не ми текнува o_O
Отприлика вака .
Од кога апдејтирав на 8.1 знае често да ми се случи кога ќе уклучам дата на вип,фејсбук може да отворам и си работи а кога ќе укллучам интернет екслорер не сака ни една страница да ми отвори..:unsure: Во што да е проблемот?

Отприлика вака .
Ааа немав јас ваков проблем. Дали до мрежата или до мобилниот било не знам. Затоа не сум бил запознаен.

Ии...мене камерата ми откажа денес. Поима немам што е работата. Баш прееска пробав да сликам нешто ама неќе да се уклучи.
10пати рестарт му мавнав и џабе.
Кажувајте решение.
Самсунг Атив С

Откако инсталирав 8.1 и мрежата многу често ми се губи. ( оне ) ->нокиа 625

imam problem so mrezata na nokia lumia 820 tmobile. go odnesov na servis i mi rekoa deka se bilo vo red, i pak istiot problem.

Мислев на тоа каков проблем, немаш интернет, немаш мрежа, ти се дисконектира.... што поточно :)

Абе луѓе, да не имате искуство или познавате некој што има искуство со сервисирање Windows phone ама под гаранција.
Ми откажа камерата на телефонот, не помага ни софт ни хард ресет, а го имам апдејтирано на 8.1, мислите дека ке ми ја прифатат гаранцијата или ќе морам сам да си плаќам?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom