- Член од
- 15 јануари 2011
- Мислења
- 371
- Поени од реакции
- 497
Да не ти е отштиклирано во апликацијата preview for developers провери.
скроз сум ја избришал апликацијата после тоа видов

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не ти е отштиклирано во апликацијата preview for developers провери.
И батеријата како повеќе да трае. Синоќа го извадив од полнач и сега веќе го ставив пак. На 8.1 не ми се десило до толку да ми трае.Како сте со вториов апдејт, имате подобра батерија? И дали проблемот со днс еророт е среден?
Отприлика вака .И батеријата како повеќе да трае. Синоќа го извадив од полнач и сега веќе го ставив пак. На 8.1 не ми се десило до толку да ми трае.
Каков проблем со ДНС ерор имаше? Не ми текнува![]()
Од кога апдејтирав на 8.1 знае често да ми се случи кога ќе уклучам дата на вип,фејсбук може да отворам и си работи а кога ќе укллучам интернет екслорер не сака ни една страница да ми отвори..Во што да е проблемот?
Ааа немав јас ваков проблем. Дали до мрежата или до мобилниот било не знам. Затоа не сум бил запознаен.Отприлика вака .
imam problem so mrezata na nokia lumia 820 tmobile. go odnesov na servis i mi rekoa deka se bilo vo red, i pak istiot problem.
imam problem so mrezata na nokia lumia 820 tmobile. go odnesov na servis i mi rekoa deka se bilo vo red, i pak istiot problem.
samo na 3g go imam toj problem[DOUBLEPOST=1401042711][/DOUBLEPOST]Каков проблем?
kako da go resetiram?Probaj so hard reset
pokazvit deka imat mreza, a ustvari nemat mrezaМислев на тоа каков проблем, немаш интернет, немаш мрежа, ти се дисконектира.... што поточно![]()
samo na 3g go imam toj problem[DOUBLEPOST=1401042711][/DOUBLEPOST]
kako da go resetiram?