Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Честито нека е, со Божино квалитетно се извеселивме.
Лига Шампиони :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

10294456_805216562824849_4196514432905621423_n.jpg

Ах Икер Икер малку фалеше :)[DOUBLEPOST=1400975336][/DOUBLEPOST]
Дали има некој линк од некоја телевризија шо има уште пренос? Некоја шпанска односно на реал мадрид итн ?
http://www.telemadrid.es/?q=emision_en_directo

Сега без притисок ќе се игра, можи и вгодина да си освојме а шо викате :rolleyes:

Ах колку сум среќен еј...не можем да објасним со збороој еј. 12 ебани године, 12 ебани године го чекам денов. Пуно ми е срцево!
Рамос у само неколку утакмице напрае да го засакам што више никад нема да ми паднат на памет глупостите што ги праеше порано. Со првиот гол ме натера да заплачем за фудбал (од среќа) после којзнае колку време. ФАЛА ТИ КРАЛУ!!!

Имам во соба еден постер од Рамос закачено, стар е, од пред 3 и нешто години. И баш денес се одлепи а од назад да ти бил Герет Бејл, од времето кога беше во Тотенхем. Ете знак од Господ кој ќе го реши натпреварот, мислам Рамос па Бејл :)..

Инаку Ди Марија дефинитивно играч на сезоната :cuc:

Коментаров одма си го поврзав со сликава поради некоја причина :ROFLMAO:

beliebers02.jpg

jy4u3anu.jpg

HALA MADRID !!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Да ми јајте оноа сеа :D

За вас не знам, али у штип беме 30 души некаде, и не знам дали постое збор да се опише.... Фала им за најубавио ден.[DOUBLEPOST=1400979092][/DOUBLEPOST]И да, ми треба мечот ако некој го има online да го гледам пак во HD, и секако шпански коментатор.

Коментаров одма си го поврзав со сликава поради некоја причина :ROFLMAO:

beliebers02.jpg

Мојот не е на врата, и не е толку голем, и не личам на женскава, ама добро поврзуваш работи, секоја чест :vozbud:.
Инаку од 4 ипол е прославата на Сибелес?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom