Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Lakersnation на твитер пишаа не се секирајте ова само значи дека потрагата за тренер започнува :)
И може првите 10 коментари беа I`m afraid, i`m really afraid :D

Најчеста проекција за Лејкерси е Маркус Смарт

Друга веројатна можност, Ноа Вонли

Леле со какви тренери не поврзуваат, страшно. Немој овај Скот да дојде само, само он не, уште па изјавил дека ќе му менува игра на Коби. Уште сега ми се иде да го манам со нешто.

Нема шанси Егзум да остане неизбран до 7ми пик... дури ни ако си оствари ветувањето и да почне да плаче дека нема да игра никаде освен во Лејкерси (што тешко да се случи, големи се разликите во платите меѓу трет/четврт пик и седми пик). :-/

Најголеми шанси има Бајрон Скот за тренер. Ако денес се бираше, он ќе беше. Има уште време, али претпоставувам дека ќе биде.

Полош од бркот неможе да биде, ама е далеку од добар за Лејкерс. Глупости бе еј.

Полош од бркот неможе да биде, ама е далеку од добар за Лејкерс. Глупости бе еј.
Сети се што викавме за компироглавиот, и гризни си го јазикот. А на тој Џими Бас два вагони банту црнци да му прават мидивал на газето... нека почека уште некој месец, да нема баш ниеден асален тренер на пазарот. Којзнае можеби чека Ред Ауербах ќе стане од гробот за да биде требер во Лејкерси... :cautious:

Сети се што викавме за компироглавиот, и гризни си го јазикот. А на тој Џими Бас два вагони банту црнци да му прават мидивал на газето... нека почека уште некој месец, да нема баш ниеден асален тренер на пазарот. Којзнае можеби чека Ред Ауербах ќе стане од гробот за да биде требер во Лејкерси... :cautious:
Е да. Ама па баш сеа запнале за нов тренер, шо знам, нема ниедн опција добра у НБА. Ја би од Европа донел нешто :D

„сеа запнале за нов тренер„... пер ниту брзаат ниту запнуваат: каснат бе, до пред недела дена можеа да го донесат Стан ван Ганди... после Поп, најбољи активен тренер во НБА.

Марк Џексон e еден од подобрите преостанати тренери на пазарот. Но јас лично попрво го сакам Аделман, а ако тој баш решил да се пензионира тогаш некако радије би да се земе руки тренер со голем упсајд. Таков е само Оли, Фишер треба бар пар сезони да биде помошник тренер или тренер на колеџ екипа.

Последно уредено:
„сеа запнале за нов тренер„... пер ниту брзаат ниту запнуваат: каснат бе, до пред недела дена можеа да го донесат Стан ван Ганди... после Поп, најбољи активен тренер во НБА.
го преценуваш Стен мислам и тоа премногу...[DOUBLEPOST=1400951039][/DOUBLEPOST]
Марк Џексон e еден од подобрите преостанати тренери на пазарот. Но јас лично попрво го сакам Аделман, а ако тој баш решил да се пензионира тогаш некако радије би да се земе руки тренер со голем упсајд. Таков е само Оли, Фишер треба бар пар сезони да биде помошник тренер или тренер на колеџ екипа.
А за Оли заборави го, потпиша нов договор со Јукон, а нема моментално други подобри кандидати така да според ситуацијава сме screwed up anyway кој и да го земат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom