- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.058
- Поени од реакции
- 74.673
Неуспешен обид за фалење
Што издаваш бе...Неуспешен обид за фалење
XXL Кондомите се 21 см долги и се најдолгите на пазарот (од било кој интернационален мејнстрим производител)Нигде неам видено дека пишува за големина...обично зимам во продавница,тобако,маркет,бензинска..
Кај пишува тоа на кондомите ? зимам само дурекс,и ги имам сите разгледано детално никаде не пишува дали се ххл или хл или не знам што...XXL Кондомите се 21 см долги и се најдолгите на пазарот (од било кој интернационален мејнстрим производител)
Не се плаши, нема да падне кондомот ако не е до доле[DOUBLEPOST=1400863044][/DOUBLEPOST]Дали и на некој друг му се дешава кондомиве да не му го "збираат" цел,односно да стига некаде до пола,или нешто повеќе од пола и надоле едноставно нејќе..? порано од страв,со прсти ширев па некако идеше до доле,ама ме стегаа ептен и мислам дека не ми течеше крв од тоа цврстото ластиче али и прочитав дека така е лошо да се прави,пошто влагало воздух внатре и можело да дојде до пукање на кондомот у сред секс...сега го оставам така,некаде после пола,ваљда нема нешто лошо ?
сум ги пробал класик,џинс,розевите,овошните...и со сите сум имал исто проблеми,а најдобро од сите ми било со розевите но сепак имав проблем..
Тешко тоа да најдеш во мкд, иначе ги има во странство, можеш по нет да порачаш.Кај пишува тоа на кондомите ? зимам само дурекс,и ги имам сите разгледано детално никаде не пишува дали се ххл или хл или не знам што...
Хахаха,може овие последниве..ај ја сериозно прашав ти заебаваш тукаНе се плаши, нема да падне кондомот ако не е до доле[DOUBLEPOST=1400863044][/DOUBLEPOST]
Тешко тоа да најдеш во мкд, иначе ги има во странство, можеш по нет да порачаш.
Јас ги препорачувам овие од Окамото (јапонски) ... Ем тенки ем големи хахаха
не се заебавам, сериозно ти викам, уживај користи си ги нормалните, од првин малку уплав ќе имаш ама немај гајле...Хахаха,може овие последниве..ај ја сериозно прашав ти заебаваш тука
не побарај си на нет condom size chartКај пишува тоа на кондомите ? зимам само дурекс,и ги имам сите разгледано детално никаде не пишува дали се ххл или хл или не знам што...
Сигурен си дека го ставаш кондомот правилно? Неќе ради должина или ширина?Дали и на некој друг му се дешава кондомиве да не му го "збираат" цел,односно да стига некаде до пола,или нешто повеќе од пола и надоле едноставно нејќе..? порано од страв,со прсти ширев па некако идеше до доле,ама ме стегаа ептен и мислам дека не ми течеше крв од тоа цврстото ластиче али и прочитав дека така е лошо да се прави,пошто влагало воздух внатре и можело да дојде до пукање на кондомот у сред секс...сега го оставам така,некаде после пола,ваљда нема нешто лошо ?
сум ги пробал класик,џинс,розевите,овошните...и со сите сум имал исто проблеми,а најдобро од сите ми било со розевите но сепак имав проблем..
Па ради ширина,затоа што за должина останува уште малце,но сепак го збира во должина инаку да,правилно го ставам,само тесни ми се...и сите ме стегаат,и класикот,а посебно па џинсот некад кога ќе ги земам...тоа се мислам дека напраени за најтесно куреСигурен си дека го ставаш кондомот правилно? Неќе ради должина или ширина?
И да, дурекс розевите и црвените многу стегаат, класикот се потаман.
Епа другар овие можат да ти помогнат, ги има во секој маркет, во различни бои и големини. Пробај си ја среќата.Па ради ширина,затоа што за должина останува уште малце,но сепак го збира во должина инаку да,правилно го ставам,само тесни ми се...и сите ме стегаат,и класикот,а посебно па џинсот некад кога ќе ги земам...тоа се мислам дека напраени за најтесно куре
Дали си скината, кај гинеколог ако те интересира тоа.Дечки, ми треба помош. Со дечкото идеме околку 6 месеци и сеуште сме немале односи... јас имам некоја фобија, имаме и предигра и се ама кога ќе дојде до главново се повлекувам мислам дека мускулите ми се грчат и стегаат од страв....кога ќе подвлези чувствувам болка а кога ќе ми стави прст или два не , влегуваат слободно. Е сега предходно велеше дека имало некое тесно дупче, а сега дека го немало повеќе. Дали тоа значи дека сум скината и нема да ме боли или..?
да,башка и ептен поефтини...милинаЕпа другар овие можат да ти помогнат, ги има во секој маркет, во различни бои и големини. Пробај си ја среќата.
Епа сакам...ама имам некоја блокажа во мозоков кога ќе дојде до тоаДали си скината, кај гинеколог ако те интересира тоа.
А за другово, реши се. Мисли на тоа дека некогаш ќе мора да се случи, и ако ти е за болката, ќе ја има. Поарно еднаш да завршиш работа, отколку пет пати да се малтретираш.
Е сега друго е ако не сакаш со моменталниот ти дечко да го направиш тоа.
Штом има блокажа значи дека уште не си спремна иако мислиш дека си. Кога ќе треба да асе случи ќе заборавиш на се’ и ќе уживаш колку-толкуЕпа сакам...ама имам некоја блокажа во мозоков кога ќе дојде до тоа