Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Ba: "Mourinho has asked me to stay at Chelsea next season. He assured me that my situation would change. I see this as my reward from God. I weighed up the pros and cons, and think that I will stay put to see what happens. I don't know whether my situation will improve, but what with the coach's offer anything can happen. I want to play a lot of matches, and I think that will be the case for me. I was approached by Arsenal last August. But Jose refused to let me join, he didn't want to help a rival team to get stronger."

Willian: "Did I make the right decision? Without doubt! Did I ever think I should have joined Liverpool? No, and I'm never going to." :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што гледаат олку Барса и ПСЖ па и Баерн ете што се тепаат со вакви суми за Луиз? :eek:

Ј. Туре и напаѓач што ќе распали и ќе треба да ви ја дадат ПЛ па и ЛШ од старт следна сезона, што не е добро :D

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Што гледаат олку Барса и ПСЖ па и Баерн ете што се тепаат со вакви суми за Луиз? :eek:

Ј. Туре и напаѓач што ќе распали и ќе треба да ви ја дадат ПЛ па и ЛШ од старт следна сезона, што не е добро :D
Ја не би за продавање, али за сумите што се вртат, и тоа како би размислил. Ама кој ме врти мене и така не одлучувам јас. :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Ја не би за продавање, али за сумите што се вртат, и тоа како би размислил. Ама кој ме врти мене и така не одлучувам јас. :D
Сега и телеграф пишува дека има договор со ПСЖ за 40 милиони фунти.
Луиз не би сакал да си оди заради карактерот само. Секогаш се смее и секогаш прави да им е интересно дури и после пораз. Ама како фудбалер, нема многу да се осети неговото отсуство, многу лесно ќе го замениме.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Двајца Шурлевци ќе земеме со тие пари, што би рекол Зоки :D

H

HoT IcE

Гостин
Иначе да пренесам пошто Донев забушава, Ба најверојатно ќе остане у Челзи. Мурињо му рекол дека смета на него наредна сезона и ќе добие поголема минутажа. Така најверојатно ќе си иде еден од Торес или Лукаку, и пошто животот е курва, тоа ќе биде Лукаку.:(

Член од
14 август 2012
Мислења
1.708
Поени од реакции
738
За Ба да дадат 13+м нека го дадат

Sent from my ST21i using Tapatalk

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Иначе да пренесам пошто Донев забушава, Ба најверојатно ќе остане у Челзи. Мурињо му рекол дека смета на него наредна сезона и ќе добие поголема минутажа. Така најверојатно ќе си иде еден од Торес или Лукаку, и пошто животот е курва, тоа ќе биде Лукаку.:(
Ba: "Mourinho has asked me to stay at Chelsea next season. He assured me that my situation would change. I see this as my reward from God. I weighed up the pros and cons, and think that I will stay put to see what happens. I don't know whether my situation will improve, but what with the coach's offer anything can happen. I want to play a lot of matches, and I think that will be the case for me. I was approached by Arsenal last August. But Jose refused to let me join, he didn't want to help a rival team to get stronger."
И лајк ми имаш ставено...

Kajgana Shop

На врв Bottom