goodlife_filipsis
Believe
Има, Деметри Мичел крило од У16 и У18 само вчера не доби шанса остана на клупата за резерви. Претходно играше неколку натпревари.Има некои играчи за у17Англија што освоија европско вчера од кај нас?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има, Деметри Мичел крило од У16 и У18 само вчера не доби шанса остана на клупата за резерви. Претходно играше неколку натпревари.Има некои играчи за у17Англија што освоија европско вчера од кај нас?
Само тој е (беше) повикан од Јунајтед.Крилото Деметри Мичел сигурно за повеќе ќе видам после
Не кобии.Нема да му се зголеми платата кај нас, а за Баварец како Милер, Швајнштајгер и Бадштубер не е така да се одлучил за вас. Предосеќав уште во април дека ќе се пресели кај вас. Ајде честитки за новиот играч.
Крилото Деметри Мичел сигурно за повеќе ќе видам после
добри филмчиња си праитеЗафатена е сега пошто преговара со мене за сумата која треба да ја плати
озбилно е бе, не е филмдобри филмчиња си праите![]()
Ја може погрешно сум ве разбрал..озбилно е бе, не е филм![]()
не се смеј, и тебе те вметнавме во адоните, се селиш во фан клуб БаернЈа може погрешно сум ве разбрал..
Ама ако сте си дужни вие двајца нешто, незнам тоа, раздужете си се![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ајај не ми го врти муабетотне се смеј, и тебе те вметнавме во адоните, се селиш во фан клуб Баерн![]()