Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Си ги чува он мудата за Томица...
Веќе му е земено местото во тимов. Не ми се верува дека Ван Гал ќе му даде шанса воопшто да се докажува, некое дете ќе ја добие неговата шанса.
Добро и тоа има смисла. А и не за џабе бара 2ца од среден ред, ваљда бидејќи не им верува многу на овие што ги имаме сеа. :) Него, чим испадна на ивнинг њуз, јас мислам дека Крос иде до почетокот на СП секако. :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.867
Поени од реакции
67.417
Добро и тоа има смисла. А и не за џабе бара 2ца од среден ред, ваљда бидејќи не им верува многу на овие што ги имаме сеа. :) Него, чим испадна на ивнинг њуз, јас мислам дека Крос иде до почетокот на СП секако. :)
Нема шанси, Румениге и Замер не го даваат до 2015-та. 100%. Извор, Стане Доланац.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Еј, не знам за вас, ама мака ми е кога ке ми текне какви напаѓачи имавме на времето, Руни, Тевез, Бербатов, Роналдо... и тоа во ист тим.
Руни>Руни
Перса > Тевез
Чичарито = Бербатов
Велбек >= Роналдо

Не знам што се жалиш :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Интересно е ова со Крос, Сколс во последната колумна вика за мене број еден цел е Тони Крос и вика дека е фантастичен играч. Последна година му е од договорот има шанси и за 20 да е трансферот доколку се оствари, РвП го земавме за 18 + 6 милиони во бонуси.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.860
Поени од реакции
21.706
до кај е работава со крос, ќе го даваат доброволно или ќе треба на сила да идеме и да го земеме ... фросе пали мерцедесот !!!!!

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.566
Поени од реакции
8.169
Guillem Balague : "Arsenal have no first option buy back clause for Fabregas."
"Cesc Fabregas will be allowed to leave Barcelona fo €40m. He wants to return to England. There is no buy back clause."

Ехх нека с'ибат векот, ич не го сакам овој...Подобро нека го земат крос за 30м, а останатите 10 нека ги додадат на цената на Ројс, 40 милки... :rolleyes::love::X3:

Последно уредено:
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Raphael Honigstein ‏@honigstein 15m
Pep still wants him to stay but Bayern haven't improved their contract offer (says president Hopfner in Kicker): looks like Kroos will go.
Како претцедателот да кажал дека нема да му се понудат подобри услови во новиот договор:
Karl Hopfner has told Kicker that they won't increase the financial terms they offer Kroos.. they will not exceed certain limitations.. there will be further talks but at some point the player has to say what he wants.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Eве:

So the offer to Kroos won't be improved?
Hopfner: "That's the status quo, no question about it."

Is there a sum at which you might consider to sell?
Hopfner: "I don't know that. Things always change quickly."

Ајде Едчооооо!

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.387
Поени од реакции
26.377
Нема да му се зголеми платата кај нас, а за Баварец како Милер, Швајнштајгер и Бадштубер не е така да се одлучил за вас. Предосеќав уште во април дека ќе се пресели кај вас. Ајде честитки за новиот играч.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Има некои играчи за у17Англија што освоија европско вчера од кај нас?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има некои играчи за у17Англија што освоија европско вчера од кај нас?
Крилото Деметри Мичел сигурно за повеќе ќе видам после

Kajgana Shop

На врв Bottom