Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Bild го пишаа ова сабајлево, ама гледам, извештаите за падот на коефициентите се од пред 2-3 саата.

Toni Kroos transfer to United is highly unlikely & any little chance of a deal would only be possible post World Cup. [bild]

Bild го пишаа ова сабајлево, ама гледам, извештаите за падот на коефициентите се од пред 2-3 саата.

Toni Kroos transfer to United is highly unlikely & any little chance of a deal would only be possible post World Cup. [bild]
ама они не знаат за нашата Рашида Џонс :sneaky: Дај нека им објасни таму некој Вуди под чија команда е и нека ги повлечат дегутантниве наслови

Прејак гол на РВП, но видете го дечкото кој му ја даде таа долга топка. Се работи за Жорди Класие и според мене ќе биде играчиште во наредниов преиод. Го имам следено неколку пати како игра за Фејенорд и во движење и во пасови потсеќа многу на Сколси. Во минатото наши скаути го следеа и мислам дека доколку го следат и овај период ќе имат што да видат од него на натпревари од повисоко ниво за Холандија. Се надевам ЛВГ би го понел со себе на ОТ :)

Van Gaal thinks very highly of Clasie. He thinks he can mould him into a world class CM, like he has with Xavi and Toni Kroos.

Ова некој во неделата го објавил, дека состанокот ке биде во вторник, кога и паднаа квотите. Сега за сега, ке го follow-нам...

May 18
Manchester United to hold talks with Toni Kroos' agent in Germany Tuesday of this week. Confirmed. #MUFC

Skybet...
Toni Kroos to United - 1.13 коеф. ;)
Luke Shaw to United - 1.10 коеф. ;)
Jordy Clasie to United - 1.73 коеф. :sneaky:
Ronaldo to United - 8.00 коеф :ROFLMAO:

Van Gaal thinks very highly of Clasie. He thinks he can mould him into a world class CM, like he has with Xavi and Toni Kroos.

Ова некој во неделата го објавил, дека состанокот ке биде во вторник, кога и паднаа квотите. Сега за сега, ке го follow-нам...

May 18
Manchester United to hold talks with Toni Kroos' agent in Germany Tuesday of this week. Confirmed. #MUFC
Овој Бен врска нема што збори т.е. блада не го следете, јас го пратам и се смеам само. :) Ко прво вчера ван Гал со Холандија беше во Португалија, единствено агентов на Крос специјално ако не отпатувал да се види со ван Гал. Не смеат да преговраат официјално со агентот ако немаме договор со Баерн, единствено информативен состанок може да се случи или нешто неофицијално, зошто може така да нè казнат од ФИФА. Во секој случај во игра сме за Крос а се надевам и за Фабрегас.

Both Toni Kroos and Luke Shaw have been cut to 1/8 to sign for Manchester United. (SkyBet)
Aj нека ми го објасни некој овој коефициент на англичаниве , колку е ова 1/8 по нашки? 1,25?Ако е тој
p0101.gif
p0101.gif

t5107.gif

t5213.gif
1 го делиш со 8 и додаваш 1. 1/8 = 0.125 + 1 = 1.125 :)

Утре нашиве весници: Тони Крос нов член на „Бебињата“

На официјалната има една акнета , потполнете ја и барај те Јутуб канал,повеќе видеа....

We'd love to hear your thoughts on United's social media. Give us your feedback in our online fan panel:http://bit.ly/1jxn8B5

Додека Латас не каже дека Крос сигурно доаѓа, на ништо не верувам.. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom