- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 1.805
Педер, кај примети беСмени си го календарот, малце назад си со времето.![]()

Иначе @budaletinka_r што е со колешкиве, нисам одавде , не разумем

Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Педер, кај примети беСмени си го календарот, малце назад си со времето.![]()

Замисли кое јавно масовно самоубиство ќе биде ако стварно им земеме играчсите ќе ги купиме за инат![]()

афшејд, афшејд синко , нема везе тоа дали е експрес или скај спортсЗамисли кое јавно масовно самоубиство ќе биде ако стварно им земеме играч
Штом се палат за натпис во експрес...
Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Едит :
Не фала , не треба
-------------------------------------------------------
Man Utd agree deal with Bayern Munich for Toni Kroos
[DOUBLEPOST=1400621802][/DOUBLEPOST]Се извинувам за бомбата вест од дејли експрес![]()

Педер, кај примети бе
Иначе @budaletinka_r што е со колешкиве, нисам одавде , не разумем
Sent from my iPhone using Tapatalk
The Red Devils have been in talks with the Bundesliga champions over a suitable deal for the last two months, but David Moyes' sacking created an obstacle...
![]()
A дека ќе бидат сите трансфери летово како/колку тој од Мата мало морген. Не дека не сакам ама во еден трансфер период да фрлаат по 40-50 милиони за играч не ми се верува ич. Освен ако Најк и Шевролет не вмешаат прсти. Ондак ќе биде весело, ништо чудно и Суарез да го донесат (Рики, не се пали одма, на шала го кажувам, нит го сакам кучето во Јунајтед)Gose daj ne zaebavaj kakov Konoplyanka da mu eam mater nema da se borime da go zadrzime mestovo i narednava godina
Nas ne ni trebaat dobri igraci tuku odlicni, site ostanati trasnferi treba da bidat od tipot na Mata, a ne vakvi tralalajki.

Both Toni Kroos and Luke Shaw have been cut to 1/8 to sign for Manchester United. (SkyBet)афшејд, афшејд синко , нема везе тоа дали е експрес или скај спортс![]()
Од толку коцкари мене ме најде, нека објасни @vidooq , @АртиљероBoth Toni Kroos and Luke Shaw have been cut to 1/8 to sign for Manchester United. (SkyBet)
Aj нека ми го објасни некој овој коефициент на англичаниве , колку е ова 1/8 по нашки? 1,25?Ако е тој
![]()
![]()
![]()
![]()
(1+8)/8=1.125 Во превод, двајцата се играчи на Јунајтед, само се чека да се објави.Both Toni Kroos and Luke Shaw have been cut to 1/8 to sign for Manchester United. (SkyBet)
Aj нека ми го објасни некој овој коефициент на англичаниве , колку е ова 1/8 по нашки?

Добро е сум го погодил како иде ,а те цитирав пошо пиша не е важно дали е експрес или ССН , афшејд афшејд
8 евра/денари треба да вложиш и ќе добиеш 1. Така некако беше ама префрлање во децимали потешко.Both Toni Kroos and Luke Shaw have been cut to 1/8 to sign for Manchester United. (SkyBet)
Aj нека ми го објасни некој овој коефициент на англичаниве , колку е ова 1/8 по нашки? 1,25?Ако е тој
![]()
![]()
![]()
![]()
[DOUBLEPOST=1400636174][/DOUBLEPOST]т.е 1 евро/денар ќе си профит
Тоni Kroos to United, 1.125
Luke Show to United, 1,100 according to Sky Bet.
Miravci for the Win ...