- Член од
- 15 октомври 2013
- Мислења
- 4.348
- Поени од реакции
- 3.987
Ne otvara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne otvara
Јас погрешно разбрав или будаливе ќе одат да ги бранат љочките додека нашите деца се тепани од полициските службеници?СОВЕТНИЦИТЕ НА СДСМ НА БАРИКАДИТЕ ОД СТРАНАТА НА ГРЧЕЦ
http://telma.com.mk/vesti/sovetnicite-na-sdsm-na-barikadite-od-stranata-na-grchec
едните со полиција тепаат по наши протестанти другите ги бранат албанците....
19 годишник со големо криминално досие слободно се шета низ Скопје. Па мојот комшија за кражба во златара доби 8 години затвор, а овој нема гајле.![]()
Он си емигрираше, се повеќе ми се допаѓа бугарскиот пасошИ ПО ТОЛКУ ВРЕМЕ СЕ УШТЕ НАЈТОЧНАТА ПЕСНА:
САФРА Е ПРИЧИНАТА СУМ ДЕПРИМИРАН, СЕ НЕРВИРАМ И СОНУВАМ ДА ЕМИГРИРАМ!
Баш така.Јас погрешно разбрав или будаливе ќе одат да ги бранат љочките додека нашите деца се тепани од полициските службеници? .
Eве ги пак
ЕКСКЛУЗИВНО: Медицинските белешки ја потврдуваат теоријата на Мактел - Ножот бил на Ангел!
Ne otvara
Да, да ...А прочитавте што напишал некој новинал на Коха?
Aj prati mi link po PPКај мене го отвара, и гледајте присуствувајте на протестот а не само на форум да го изнесувате револтот. Мора да биде масовен..
Што?Да, да ...
Грешка си Ангел со татко му и пријатели отишле во Грчец да го побараат Насер да играат безбол. Насер победил и од возбуда сам си ја акнал палката во главата. Ангел по поразот бил разочаран и на мостот во контењер нашол нож и се самоубил за цело Скопје да не му се смее што изгубил од Албанец.значи според последни информации ангел отишол у грчец му го украл точакот на насер и овој дошол да си го земе назад при што ангел прво со безбол палка заедно со други 15 души го претепале при што на ангел му паднал нож а овој сакал да му го врати при што ангел намерно се збрцува со нож у срце со цел да избие меѓуетниќки конфликт. хммммм seems legit !!!!