S
Дигај се на вратило,бидејќи ти паднале рамењата и наместо V форма на телото,почињаш да ја добиваш /\ формата..Прегледај го приврзокот 92538
3 и пол години активно невежбање Сега нешто во последниве недела две се активирав трчам,правам склекови,стомачни..Лето иде
Да,знам,ипак долго време немав вежбано..Се кревам и на вратило,иам и нешто тегови дома,ќе искомбинирам нешто.Дигај се на вратило,бидејќи ти паднале рамењата и наместо V форма на телото,почињаш да ја добиваш /\ формата..
тежина, висина? доста чист делуваш, no homo
metro 82/3 a tezina 77/8тежина, висина? доста чист делуваш, no homo
daj nekoe bazichno info visina tezhina - i so e so raceve ?
181 цм висина, 78кг тежина...и незнам што е со рацеве ваљда лошо сум застанат...еве одприлике до кај сум со нив а исто и поназад иам слика стаеноdaj nekoe bazichno info visina tezhina - i so e so raceve ?
Ако навистина само од домашни услови ти е ова, ти симињам капа.181 цм висина, 78кг тежина...и незнам што е со рацеве ваљда лошо сум застанат...еве одприлике до кај сум со нив а исто и поназад иам слика стаено
а и да не одам во теретана
Ма дај чоече кажи како вежбаш и колку пати неделно, што јадеш181 цм висина, 78кг тежина...и незнам што е со рацеве ваљда лошо сум застанат...еве одприлике до кај сум со нив а исто и поназад иам слика стаено
а и да не одам во теретана