Моментална физичка состојба (слики)

A

Avenger99

Гостин
WP_20140516_002.jpg

3 и пол години активно невежбање :D Сега нешто во последниве недела две се активирав трчам,правам склекови,стомачни..Лето иде :)

Последно уредено од модератор:
Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Прегледај го приврзокот 92538

3 и пол години активно невежбање :D Сега нешто во последниве недела две се активирав трчам,правам склекови,стомачни..Лето иде :)
Дигај се на вратило,бидејќи ти паднале рамењата и наместо V форма на телото,почињаш да ја добиваш /\ формата..

A

Avenger99

Гостин
Дигај се на вратило,бидејќи ти паднале рамењата и наместо V форма на телото,почињаш да ја добиваш /\ формата..
Да,знам,ипак долго време немав вежбано..Се кревам и на вратило,иам и нешто тегови дома,ќе искомбинирам нешто.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
и стефчово е јак, no homo

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
daj nekoe bazichno info visina tezhina - i so e so raceve ?
181 цм висина, 78кг тежина...и незнам што е со рацеве ваљда лошо сум застанат...еве одприлике до кај сум со нив а исто и поназад иам слика стаено

а и да не одам во теретана :)

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
181 цм висина, 78кг тежина...и незнам што е со рацеве ваљда лошо сум застанат...еве одприлике до кај сум со нив а исто и поназад иам слика стаено

Ако навистина само од домашни услови ти е ова, ти симињам капа.

Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756

:cuc: Ма дај чоече кажи како вежбаш и колку пати неделно, што јадеш :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom