Насилства во Македонија

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Добро бре САШЕ ГОВЕДО ЕДНО НЕОПЕВАНО, КАЈ ЌЕ ТИ ИДЕ ДУШАТА ? ТИ ЕБЕМ ТОА КОПИЉОТ. И ТЕБЕ И НА ОНА ГОВЕДОНО АДВОКАТСКО. ДЕБИЛИ

Е тачно знаев дека ова ќе се деси, дека на секој ебан начин ќе пробаат да го заташкаат случајот и да ја свртат приказната на страна на убиецот. МИ СЕ ГАДИ ОД СВЕ. ФУЈ, ГОВЕДА ЕДНИ.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
полицајци има спроти Дома Мебел кладилницата Моцарт 5-6 (каде на друго место), сите албански дуќани се лом направени, смешно ми падна за еден со мебел имаше на прозорите отворено и на мак и на албански ама некако испреговарал изгледа и го тргнал тоа на албански :icon_lol:
еден дефендер само што замина накај очната, на главната врие од потрошени солзавци и тоа е тоа.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Аман бе како нема некој whistle-blower, или барем тајно да изнесе копија од снимките од камерите за надзор... па да се рашират во онлајн сервисте. Еднаш за секогаш да се расчисти со шпекулацииве на соросоидниве платеници... Какво копита бе, не ми се верува колку се продадени души.
Пази, прво го бркале со коли додека он бегал трчајќи, после го скинале од тепање со палки, за после сето тоа Ангел да се спушти да го дави Насер со сопствениот нож, но Насер иако бил изморен од трчање и претепан со палки успеал да го совлада Ангел пред таткото и пријателите, прецизно да го забоде во срце и да избега!
Епа 4@0

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.429
Поени од реакции
35.116
„Двојаков вели дека за раните што ги добил Насер има и медицинска белешка.„

Не изгледаше повреден на снимките вчера, кај се незаматените (без блур) снимки од полицијата па да видиме точно?

Член од
10 август 2012
Мислења
915
Поени од реакции
780

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.522
Поени од реакции
9.393
Како што кажав, горка утеха ни е тоа, што и опозициските медиуми, по вакви прашања, не се ништо по добри од владините.
Pa zatoa ne se cudime sto Gujo dobiva na izbori.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Абре луѓе, викате гласајте ги пак вие. А како нема да ги гласаат? Кога се протерани на тоа, нема да им дадат работа ако не ги гласаат, ќе гладуваат, можат тие да го поднесат тоа? НЕ, и затоа гласаат, бидејќи мораат. Како ВМРО победи во Струмица, чесно? Сите цигани зедоа пари бре..

Едит: Кандидат на СДСМ, стево беше 100 пати подобар од Анска Река, да беше дозволена политика на форумов ќе зборував и повеќе во врска со Иванов, но не смееме.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
R

Rigel Kent

Гостин
Ете како што предвидов се оствари , ќе се брани како самоодбрана и намерно ножот е скриен за да се тврди дека не бил негов. :facepalm:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Се прашувам зошто сум се родила тука, која ли карма ме има снајдено. Којзнае што олош сум била во претходниот живот за да бидам казнета во овој да живеам во вукојебинава покрај нелуѓе. Не е битно што не се новинари и не ги бива за к., битно е што се нелуѓе, што не им е гајле за страдањето на неговите блиски.

Не е проблем кога ќе сретнам човек без мозок, проблем е кога ќе сретнам човек без срце.
Само монструм може да напише статија, статус само заради лајкови и да го зборат, без да помисли на последиците.
ова е казна сестро ,да делиме ист воздух со амеби

Kajgana Shop

На врв Bottom