Насилства во Македонија

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Не е тоа шо ние го читаме ова,ние знаеме како е.Проблемот е што 80 посто не знаат како е точно случкава оти не е покриено медиумски,или па е ама е извртено и таму.Ќе почнат да веруваат дека е така оти не ја знаат вистината,ете тоа е најлошо,сами ние македноците ќе го ослобидме шлајмот...

H

HoT IcE

Гостин
Страшна работа е ова еј. Не ми се веруе. АБЕ ШО ДРЖАВА СМЕ АЛО

Член од
14 август 2006
Мислења
45.364
Поени од реакции
84.593
Прашање на време е кога на овој Саше ќе му пее некој над гроб. Не ме чуди да искочи некоја вест наскоро како некој му го свирнал у чело.
Негов е сајтот или он таму пишува?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.724
Поени од реакции
13.458
За ситуацијата со Мактел, во нормални земји се одзема фино лепо лиценца, се казнува дебело парично и се затвора на одредено време. Исто као во кебапчилница кога добиваш тровање.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
На крај ќе испадне дека точакот бил уствари на Насер и го поклонил на фамилијата и на овие не им се свиѓал и тргнале да го тепаат, зашто не сакале точак туку сакале мотор. Новинарчиња.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.062
Поени од реакции
74.697
Какви новинари какви бакрачи. Сите портали и оние скапаницине кои се нарекуваат невладини организации или пишуваат по партиска директива или се некои хипстери кои немаат никаков допир со реалноста.
Излегоа одма со тоа листовите А4 формат и со клише пораки, заедно сме посилни, соживот едно друго, море сите да цркнете ви ебам дебичињата да ви ебам ццц

Член од
7 мај 2012
Мислења
87
Поени од реакции
114
Сочувствувам со семејството. .. потресен настан, кој заради минатите етничко-крвави искуства, ги разгоре националните чувства и доби етнички контекст! Во вакви мигови е тешко да се биде објективен...
Јас мислам дека овој трагичен настан не е од етничка природа и дури можеби е вистина дека убиецот бил нападнат. Факт е дека неговиот обид за кражба предизвикал реакција, факт е дека не смеел да убие, но што ако сето горе во статијата е точно? И дали на ист начин ќе се толкуваше иста ситуација доколку лицата беа од ист етникум? Треба да се смират страстите и да се расудува според фактите... Извинете... знам дека нема да ви се допадне моето мислење.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Се прашувам зошто сум се родила тука, која ли карма ме има снајдено. Којзнае што олош сум била во претходниот живот за да бидам казнета во овој да живеам во вукојебинава покрај нелуѓе. Не е битно што не се новинари и не ги бива за к., битно е што се нелуѓе, што не им е гајле за страдањето на неговите блиски.

Не е проблем кога ќе сретнам човек без мозок, проблем е кога ќе сретнам човек без срце.
Само монструм може да напише статија, статус само заради лајкови и да го зборат, без да помисли на последиците.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.429
Поени од реакции
35.116
Нели на камери беа тројца? Од кај па сеа пријателите на Ангел? Од кај па сеа дека го тепале со палки?
Аман бе како нема некој whistle-blower, или барем тајно да изнесе копија од снимките од камерите за надзор... па да се рашират во онлајн сервисте. Еднаш за секогаш да се расчисти со шпекулацииве на соросоидниве платеници... Какво копита бе, не ми се верува колку се продадени души.

Kajgana Shop

На врв Bottom