Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено ни требаат сестрите од милано да се појаки. Ако ништо друго треба да ни дуваат малку во грбот. Глава клавам дека 102та поени сезонава немаше да ги имаме да немаше и Рома онаква луда сезона до кај 35то коло
Нормално, искрено и јас вака од навивачки аспект сакам да се вратат, колку и да ни се ривали и колку и да ги мразиме.

Глупаво ми е да седнам да гледам утакмица Јуве-Интер/Милан, а да го нема тој жар, исчекување, нервоза. И да изгубиме пак знаеш дека си 30 бода пред нив на табела.

Нормално, искрено и јас вака од навивачки аспект сакам да се вратат, колку и да ни се ривали и колку и да ги мразиме.

Глупаво ми е да седнам да гледам утакмица Јуве-Интер/Милан, а да го нема тој жар, исчекување, нервоза. И да изгубиме пак знаеш дека си 40 бода пред нив на табела.

:icon_lol:

Клен, Дрво, Летва итн...

10295789_625548427535084_5955418082411843054_n.jpg

Значи ли ова дека конечно и официјално смеат да додадат уште една звезда на дресот за идната сезона?

Е тоа е нешто нај глупаво што сум слушнал до сега ...

Фала за одговорот
Зошто глупаво? Напротив, ако ги стават ќе испадни дека играат како што свири Фигц.
Потегот е повеќе од добар, ќе ги стават кога некој од конкурентите ќе стави 2 звезда.

ФИГЦ, италијанската федерација. Ако ставиме сега ѕвезда ќе дојди како ги признаваме 2те титули кои ни се одземени.

Ај у курац, Миланскине тимови кога ќе ја стават втората ѕвезда, ние со ФИГЦ ќе се расправаме за четвртата

:')

Недостига Нигерот, не е тоа тоа. (n)

Реално кога Конте дојде во Јувентус немаше некое реноме како тренер, и сигурно не пребираше ЛШ или скудето материјал. Тој си бараше подобар и подобар клуб за да се покажи како тренер и една од целите му беше да биди тренер на Јувентус. Така да те молам со ова ако немаа амбиции за ЛШ немаше да дојди, Аталанта да не имаа претходно ЛШ амбиции? придобивките се взаемни!

Сон на Конте беше да стане тренер на Јуве,имаше изјавено дека ако не станел трене на Јуве за неколку години ќе се откаже од тренерска кариера,потоа дојде Ањели.

За првата сезона точно е дека целта беше влез во ЛШ но и освојување на скудетото за неколку години па потоа и резултат во Европа. Мубетот ми беше дека главната цел беше враќање на Јуве на старите патеки,не верувам дека Конте и управата кога почнаа да работат заедно размислувале само за скудетото и точка,скудетото дојде рано во првата сезона но за ЛШ треба повеќе време.
Ниту самиот Конте кога дојде во Јуве првата година не му беше целта Скудетото, особено после 2-те последователни седми места, и катастрофалната атмосфера која ја наследи Конте. И самиот во интервју пред почетокот на првата сезона, кои се очекувањата, вика успех ќе го смета секое место кое води во ЛШ. Следниве сезони, штичката за успех се крева се повеќе, и време е Јуве да се обиде што повеќе во ЛШ.

Ни 50 години не ги крпат ако не дадат пари. Се знае како се освојува ЛШ, треба да се одврзе ќесето.
Многу е побитно тие парите што ќе ги вложат да се паметно вложени, отколку само да купат скапи засилувања. Имаш милион примери каде фрлените милиони ти се залудно потрошени пари, кои не ти гарантираат успех и титули.

Атлетико Мадрид стигна во финале истовремено ја освои Примера, со тим кој не вреди ни 1/4 од вредноста на големите клубови, а им го „зеде“ местото во финалето на ЛШ.

Stvarno WE MISS U NIGGERRRRRRRRR!!!

Ci manchi tantissimooooo :pos:

p.s.

ima 93 god. #finoallafine

10300864_699282476811087_253416643036518511_n.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom