Автомобили во размер

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.029
Поени од реакции
954
Kako sto pisa na zoki i tebe ti vikam idu u trafike sto nemav promet oni sugurno svi broevi ne su gi prodale.samo tuj imas sansu da gi najdes znam u kumanovo jos gi prodavav stari
Ne gi nosat poveke, taka mi kazaa gazdite na trafikite zosto nemal promet distributerot od niv. samo po golemite marketi gi nosat, zosto tie im nosele od centralata od skopje.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Ne gi nosat poveke, taka mi kazaa gazdite na trafikite zosto nemal promet distributerot od niv. samo po golemite marketi gi nosat, zosto tie im nosele od centralata od skopje.
Е па нека ти ги прати некој од СК што ги разбира. Јас немам поима, прв, втор....шести модел..... :D

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.029
Поени од реакции
954
Е па нека ти ги прати некој од СК што ги разбира. Јас немам поима, прв, втор....шести модел..... :D
na vesnikot pisuva koj broj e, ok, kjako da e se podsmiriv malku deneska kupiv 5 vesnika inaku mnogu nazad bev so materijalot. :). ke se snajdam ke go najdam i toj brooj.[DOUBLEPOST=1400611197][/DOUBLEPOST] ALIM0501.JPG ALIM0499.JPG

Член од
10 мај 2012
Мислења
251
Поени од реакции
261
мене ми кажаа дека ќе ги донесат сите а жално ќе биде ако престанат тоа е македонија:mad:

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Уфффф......... скапав и очи ми истекоа да ги направам кедерите (црните линии) на шофершајбната и стаклата. Ама на крај сепак трудот се исплати. За тие што не знаат, се работи за 1/18 Ферари 288 ГТО од Бураго, старо едно дваесетина години кое го реставрирам од "корен". :)

Член од
17 декември 2011
Мислења
79
Поени од реакции
22
dali nekoj go ima od maisto gtr i ako imate nekoja informacija dali gepekot mu se otvara za 1/24?

Член од
17 декември 2011
Мислења
79
Поени од реакции
22
Na maisto ne gi se otvara gepek,Imam dve motormax i gi se otvara a na maisto i bburago ne.Na moj Charger gepek e isecen i ima sarke ama zavarn e za avtice
da i mene mi bese cudno isecen e i mrda ama ne se otvara pa da si prasam :) inaku imas li 1/24 nesto za prodavanje?

Член од
25 март 2014
Мислења
31
Поени од реакции
20
Gi prodavam motorcinjava sto se na slikite, od burago, welly i maisto, za povekje info poraka vo INBOX :)

Kajgana Shop

На врв Bottom