Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Мене повеќе ме интересира дали Пеџа бил на Бобан Рајович забава или Рики не бил.

Мене повеќе ме интересира дали Пеџа бил на Бобан Рајович забава или Рики не бил.

Еј ова со Бобан Рајович ме потсети.Кога беше собирот се враќаме накај 3-4 со Рики ,човекот ни ја рокаше Доказ од Цеца цел пат до кола... по резил од тоа нема,среќа дента врнеше па немаше многу луѓе низ град да не гледаат.
А да не почињам да кажувам за полицијата и Вили..

Тогаш кога не го решив никад нема.:love::love::love:

Еј ова со Бобан Рајович ме потсети.Кога беше собирот се враќаме накај 3-4 со Рики ,човекот ни ја рокаше Доказ од Цеца цел пат до кола... по резил од тоа нема,среќа дента врнеше па немаше многу луѓе низ град да не гледаат.
А да не почињам да кажувам за полицијата и Вили..

Тогаш кога не го решив никад нема.:love::love::love:
Ако добро памтам (а не), обезбедување беше, не полиција. Или полиција било?

Многу ќе дојде и тоа да го знаат сите:):)[DOUBLEPOST=1400455739][/DOUBLEPOST]И само Рики може да нарача вино,скари,мезиња со 300 денари:pos::pos:

Тинејџер :love:
У моја одбрана, ја си нарачав шарска и литро вино. 150+300. Плус ај и за салатите да речеме нешто што требаше да се доплати. Ја платив 600 за нешто што не нарачав, али признавам дека јадев од истото :D Памет за следен пат, секој одделно си нарачува :D

BoAnoUnIMAEwRak.jpg:large

Thoughts?

Порто, Базел, Андерлехт (y)

Барса, Борусија, Монако (n)

Не е убаво да се збори за трагедии во конктекст на иссмевање, величење на истите или да се спомнуваат во било каква позитивна конотација.

Абе барем некоја опомена да има, нешто нотификации ко че зацапаш работа, да те известува ко че ти бришат мислења и слично. Овде модераториве можат да си праат шо сакаат и никој ништо да не знае...

BTW како во позитивна конотација беше дозволено да се пишува за 96 - Хилсброу??

Доаѓа засилување во напад! Џемба од Челзи или погрешна информација имам ..?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom