Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И што. Ко со гифот пак кажува нешто, а не докажува Скаузеров![]()
Мене повеќе ме интересира дали Пеџа бил на Бобан Рајович забава или Рики не бил.
Кажи, кажи![]()
Ако добро памтам (а не), обезбедување беше, не полиција. Или полиција било?Еј ова со Бобан Рајович ме потсети.Кога беше собирот се враќаме накај 3-4 со Рики ,човекот ни ја рокаше Доказ од Цеца цел пат до кола... по резил од тоа нема,среќа дента врнеше па немаше многу луѓе низ град да не гледаат.
А да не почињам да кажувам за полицијата и Вили..
Тогаш кога не го решив никад нема.![]()
У моја одбрана, ја си нарачав шарска и литро вино. 150+300. Плус ај и за салатите да речеме нешто што требаше да се доплати. Ја платив 600 за нешто што не нарачав, али признавам дека јадев од истотоМногу ќе дојде и тоа да го знаат сите[DOUBLEPOST=1400455739][/DOUBLEPOST]И само Рики може да нарача вино,скари,мезиња со 300 денари
Тинејџер![]()
Ако добро памтам (а не), обезбедување беше, не полиција. Или полиција било?
![]()
Thoughts?
Порто, Базел, Андерлехт
Барса, Борусија, Монако![]()
Не е убаво да се збори за трагедии во конктекст на иссмевање, величење на истите или да се спомнуваат во било каква позитивна конотација.
Џемба од Челзи?Доаѓа засилување во напад! Џемба од Челзи или погрешна информација имам ..?