Насилства во Македонија

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Ако сте по листи, тука има листа (во два огромни поста, scrolldown) за сите албански напади, во период од САМО ДВА месеци.
Колку ли имало обратни, во тој период?
Два?
Три?
(дали и толку)

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
"Албанецот го украл точакот за го препродаде или зашто немал свој"
Да ти ебем матер и на тебе и на тој што немал точак па утепал дете за да има
Логикава има вришти. Им го сфаќам филмот, нивната поента е „држават е крива, Грујо е крив, народот го направија сиромашен, кутронто албанче немало пари точак да си купи, живее во беда и сиромшатија“ како Дарди да го читав кога раскажуваше срцепатални приказни тука за албанците кои немале канализација а ние сме живееле во богатство и изобилие.

Колку што оние дупелижачките провалдини како Јанко и Миленко заслужуваат, овие кремците квазиграѓани на светот заслужуваат уште повеќе- ќотек, ама убав, да излезат од тоа нивниот розов твитерско-фејсучки свет.

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
I posle zashto izbegav od drzhavata.. kamo srekja i cela moja familija da izbega i site shto gi znam, pomala verojatnost e da bidat izbodeni.. i pazi poznat i e na policijata a 19 god ima.. da ti ebam zhivotnoto da ti ebam.
Protest ne mozes da napravis me zanima od JSP avtobusot shto goreshe go platija li? Ili toa e donacija od Kina ccc...

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Да дојдат на месец дена да живеат во Ѓорче Лешоски педерот и тој Бетмен Велит што глумат на фејсбук мангупи,гарантирам дека ќе си отидат со подвиткана опашка и никад нема да помислат на Ѓорче,камоли да поминат !!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.255
+1

полицијата и те како го следи форумов пошто е единствео место каде што има делумна слобода и луѓето кажуват повикуват на се
Епа ако веќе следат НЕКА СИ ЈА ВРШАТ РАБОТАТА или нека остават природен тек на настаните.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
13.464
Го украл точакот за да го препродаде или зошто немал свој...:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Не бе Лешоски е феномен над феномените....:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
И отишол од Грчец во Ѓорче за да си избере поубав точак изгледа...

Плачеше зошто му ја украле јакната, зошто тогаш не кажа А БЕ НЕКОЈ МИ ЈА УКРАДЕ ПОШТО НЕМАЛ СВОЈА? Зошто бе мајчин? Тогаш се што беше скопско испцу отера у пичку матер, а сега уште го жалиш овој зошто немал точак...:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Не е за смеење, ама ова ја прели чашата. Овој е стварно несалам бре луѓе.
Зарем не гледаш дека „поетов“ е само еден дворски шут?

Си патиме ние сите од вакви амди бајрами.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Како го трпат ваков во Вевчани, да ми је знати....
Не го трпат, затоа е тука, а не таму...
Зарем не гледаш дека „поетов“ е само еден дворски шут?

Си патиме ние сите од вакви амди бајрами.
А бе дворски шут, ама за жал насекаде е. Секаде се провлекуваат неговите “мудрости“.

Член од
21 јули 2010
Мислења
37
Поени од реакции
18
Добро бе што се запнале по тие дуќани и така и така владата ќе ги финансира и пак ќе си ги имаат, а детето кој ќе го врати?
Што не се запрашате за тоа? Помислил ли некој како им е моментално на родителите на убиеното дете? Сопствениците на дуќаните да ни криви ни должни претрпеа штета ради некој нивни сограѓанин но таа штета ќе се поправи и ќе се заборави, а убиеното дете што со него, што со болката на неговите родители ќе може ли некој неа да ја поправи или намали?
За глупости се фаќате и расправате.
Жално е што едно дете на 18 години е убиено.
Едно семеjство е лишено од смисла на својот живот.
Едно семејство е поцрнетo.
Јас мислам дека и покрај сето ова е и како резултат на средбата на два различни типа социјални морал на два етнички супстрати, од кои исконско, примитивни, се наметнува со силата на својата природа.
По истиот начин се однесуваат и циганите.
Затоа, ние си патим.
Бог да даде сили на родителите!

@ MONKEY @

ultras
Член од
12 декември 2007
Мислења
280
Поени од реакции
153
И милјони да имаат пак тепаат, силуваат убиваат не е до сиромаштијата , и во најдемократските општества Албанците се најголеми криминалци, убијци, крвници не е до немањето човекови права, во крвта му е да убибаат, мене само едно не ми е јасно како нашава младина гледа идоли во некои си поети, квази борци за човекови права, кои живеат за еден беден LIKE. Историски наназад имаме примери и личности со кои треба да се горееме наместо да ги продолжиме нивните дела и да ја величиме нивната неизмерна љубов кон татковината, да ја чуваме слободата за која тие без расмислување ги даваа своите животи, ние го величиме поетот и останатите бедници како него

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
а не е срамота тоа што сопствениците на тие дуќани после тоа ги кријат таквите како убиецот? Од каде се тие дуќанџии од марс? од грчец, сарај и тн. во сите тие села не може да припари полиција без најава или треба да ангажираш минимум 200 полицијаци за претрес на една-две куќи.
Па и јас ќе го кријам ако ми го скршиш дуќанот. И не само дуќани на албанци, туку и на македонци се скршени.

Член од
10 август 2008
Мислења
703
Поени од реакции
1.930
:facepalm: Овој не е нормален и како сеуште се пали пола нација на вакви куртони....

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Чекајте сега, 3ца напаѓачи биле или 3ца вкупно (Ангел, татко му и овај сечениот) како шо кажа бркчето ?
Ако биле 3ца напаѓачи, значи пак оди од нивна страната кончита.

Последно уредено:
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Вакви ко тебе кога ги читам не ми е јасно дали стварно врска немаат што се случува или водат инат онака чисто колку да пишат нешто.

Добро бе дете кај кур живееш ти, у Лондон?
-На што личи ова? Што им се криви АЛБАНЦИТЕ?
Абе тетрис еден, ти си гледал што прават Албанците кога протестираат или играш Final Fantasy по дома и чат пат глеаш да ќариш некоја ко Џесика на кајгана со муабетиве?
Не знам што прават кога протестираат. Дај просветли ме. Ми текнува дека ептен "скршија све" кога го убија тоа малото дете.

Kajgana Shop

На врв Bottom