Поетот што остана без јакнаKoj go napishal ova?
овој кај и да го начекам ќе го измочам и претепам и ич око нема да ми трепне.Насилните најчесто веруваат во Алах.
Насилните најчесто веруваат во Отецот Бог.
Ненасилните веруваат и во Алах и во Пророкот негов.
Ненасилните веруваат и во Отецот Бог и во Синот Христос.
Насилните веруваат само во Моќниот и Севишниот.
Ненасилните и во небото и во Човекот!
Толку за различниот Бог.
Можеби сме различни можеби сме многу различни ама исто сиромашни сме сите.
Сиромашни сме.
Ко пци сме сиромашни и Македонци и Албанци у пичку матер!
Албанецот го украл точакот за го препродаде или зашто немал свој.
Сега Македонец дуќанот ќе му го запали зашто при тоа убил.
И волци стануваме.
За мене сиромаштијата е најголем и највисок вид на насилство врз човекот!
Отворете си ги очите... деца заедно ќе ви раснат не се казнувајте меѓу себе не им го земајте лебот од устите!
Не е домашното воспитание криво.
Добри и гневни и депресивни ни се младите.
Апатични и овенети и тивки и замајани ни се по улици родителите.
Толку за истиот ѓавол.
Не е никој не крив освен тој што убил и така и нека остане!
ПОЧИВАЈ ВО МИР МОМЧЕ И КРЕПИ СИ ГИ НАЈБЛИСКИТЕ ОД ГОРЕ!
САМО НИВ ДА СИ ГИ КРЕПИШ ДА НЕ ПОЛУДАТ ШТО ТЕ НЕМААТ ВЕЌЕ - САМО НИВ ДА СИ ГИ КРЕПИШ - САМО ТВОИТЕ!
ЗАШТО НИЕ ЗАБОРАВАМЕ...НИЕ ЗАБОРАВАМЕ!
еве го идолот на македонската младина....а оздоле и коментари прекрасно![]()
Гледам сите го коментирате тој а јас појма немам кој е. Може подобро и да не знам со оглед на критиките на негова сметка.@sk55555 Leshoski
И ја искинати фармерки носам, па не брцам деца, во срце, два пати, за да можам да си купам.Албанецот го украл точакот за го препродаде или зашто немал свој.
Сега Македонец дуќанот ќе му го запали зашто при тоа убил.
И волци стануваме.
За мене сиромаштијата е најголем и највисок вид на насилство врз човекот!
Да, и ја крена цела Македонија на нозе дека му ја украле јакната, а сега Албанецот крадел точаци затоа што немал свој.Поетот што остана без јакна
А останатите случаи кога не било мирно?Греота и срамота е ова со дуќаниве што се прави. Со ова докажуваме дека сме бетер од Кенија и Иран. На што личи ова. Што им се криви албанците. За поединец станува збор. Оди дома и запали го него и куќата, а не да кршиш по цела населба. СРАМОТА !!! Катастрофа !!!
Кога го убија тоа албанчето што се жртвуваше да го спаси нашиот македонец никој не отиде од албанците да протестира. И тој беше ученик, со неполни 18 години мислам. Мирно се заврши све, ги уапсија убијците и готово. Овие ја демолираа населбава.