Насилства во Македонија

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.816
Дали само мене ми се причини,или имаше пукање некаде по Скопјево ? од Ново Лисиче сум,и слушав едно добри 5-10 минути пукања..дали на петарди или оружје,неможам да проценам,но ако беа петарди ќе се слушаше звукот блиску...а ова ми личеше како од далеку да доаѓа звукот ?
прашувам,а не шпекулирам !
Вечерва има разни матури... Веројатно од некоја слава доаѓало.

Затворен беше приодот кон Ѓорче, нема шанси да се влезе од надвор...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Овој кај јанко - јади гомна , за сите пари збори , браво за сценаристите на емисијава ‘‘во живо‘‘

Член од
7 март 2012
Мислења
296
Поени од реакции
55
ne e megu etnicki toa e raspravija so deca, nekad zavrsuva so ubistvto, toa sekade se slucuva vo svetot sekojdnevno.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
СЕГА ЈАКИ ФОРУМЏИИ ВИ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПОКАЖЕТЕ .. ПРЕКУ КУР ОД КОМЕНТАРИ ТУКА ШТО И КАКО БИЛО СИТЕ СМЕ ПАМЕТНИ ДОМА ПРЕД КОМПЈУТЕР ...

СЕГА ИЛИ НИКАД !!!
А ти на улица ли си?

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Пет лица убија две години не можат да го решат случајот, а на полицаецот за една година му дадоа доживотен затвор што ги убил во самоодбрана. На овие кога?
Сега се знае убиецот ќе видиме за колку време се спремни нашите говеда да го осудат. Требало овие од судска медицина да ги фатат кој за коса кој за една нога и влечи ги до таму да направат обдукција. Арно не им е срам после 3 часа да одат на местото на убиството.

Убиен премлад ангел, брутално убиен..Заради ваквите монструми сакам смртна казна со бесење на сред плоштад !!
Riste Stanoev Ostaj ti so sakas :D
Е од вакви напатени не не бидува. :tapp:

Полицијата спречила обид наши да одат во Сарај. Да ти ебам продадените полицајци. Мене роми дома ме нападнаа и полицаецот се насмевна ми вика: и дома да ти дојде не смееш ништо да му направиш. Премногу се заштитени овие што не се од наша националност.

Последно уредено:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
ne e megu etnicki toa e raspravija so deca, nekad zavrsuva so ubistvto, toa sekade se slucuva vo svetot sekojdnevno.
Не е за смеење работава, ама посмешен пост одамна немам видено...
ЗА ЛЕЧЕЊЕ СИ ДРУГАР, ЗА ЛЕЧЕЊЕЕЕЕ!!!

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Деца бе, што знаат, го земал го утепал. Голема работа, ке му помине. :facepalm:
Не тропај барем.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.547
Поени од реакции
29.136
А јас те молам да мислиш пред да направиш некоја глупост од која ќе настрада цела Македонија.
Ti si glupost i cel forum strada na sekoe tvoe mislenje, olabavi. Ne znam sto treba uste da se napravi za da go uklucite mozokot, se nadevam nema da vi bide kasno i da go osetite ova na svoja koza pa togas da se svestite.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
се молат сите што ми праќаат ПП за да ги бришам "навредиве" и како не сум бришела да не замараат, посекако не бришам, не се мачете.

Опколено е со полиција, има многу искршени албански дуќани, медиумиве гледам ништо не пренесуваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom