Насилства во Македонија

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Уште неможам да сфатам што ви е крива државата? Тие немаат абсолутно никаква врска со убиствово. Му го украле точакот на детето, тргнал по нив и тие го убиле. Не ја гледам државата во приказнава?
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Ја не знам шо се замарате па и уште сте изненадени. Државата ни е шитната одамна. Полицијата е против нас. Војската е против нас. ЕУ е против нас. НАТО е против нас. Соседните земји се против нас.(Па вие уште и донации им праќате, а они идентитет не ви признаваат) Едноставно кулирај, седи на страна, пази да не те заколат вака и гледај го огнометот.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Уште неможам да сфатам што ви е крива државата? Тие немаат абсолутно никаква врска со убиствово. Му го украле точакот на детето, тргнал по нив и тие го убиле. Не ја гледам државата во приказнава?
Тролаш. Тролаш, така? те молам кажи така.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
За ништо не е крива, за безбедноста на граѓаните јас и станко сме должни, не државата...

Има ли некој нормален во државава???

И дај бе банирајте го Вори, подосадни сте од него со толерирањето.

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Тролаш. Тролаш, така? те молам кажи така.
Не најискрено несфаќам. Не се занимаам со политика такада не ми се јасни тие трикови и финти. Можеш да ми објасниш зошто е крива државата и власта во случајов? СДСМ ДУИ ГРОМ МОМ кој и да беше на власт овој случај нема да беше спречен.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.386
Поени од реакции
18.532
Не те разбирам.
Буџетот е донесен во декември, поплавите се во Хрватска, Босна и Србија.
Каде ја најде поврзаноста на убиството со ова?
После секој инцидент има луѓе кој објаснуваат теории на заговор,ради што настануваат инцидентите.Најчесто е ради буџетот.Ете серијата инциденти завршува со убиство на наши деца,а вината за тоа..Не е кај албанците туку кај самите нас :)

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.863
Поени од реакции
4.815
Не најискрено несфаќам. Не се занимаам со политика такада не ми се јасни тие трикови и финти. Можеш да ми објасниш зошто е крива државата?
Idi do saraj edna vecer ...fino lepo ke ti objasnat!!!

M

Mario Gómez

Гостин
Dali si seriozen/ seriozna? Za shto e kriva drzavata? ZA SHTO SE KRIVI POLITICARITE?

Za da nekoj ubie za taa banalna pricina toj prvo treba da se custvuva zashtiten, da se custvuva nepobedliv, da se chustvuva gazda. Koj e kriv za toa? Pa se razbira drzavata, ne e baba mi kriva.

Kako vtoro nikoj ne ubiva od vedro nebo, sigurno imaat nekoe dosie, instituciite mora podobro da rabotat so maloletni delikventi, treba da ima pogolemi kazni za niv. Oni 2 godini uste nemozat ubijcite od Smilkovci da gi donesat, sudenjeto uste trae. A od Gostivar sluchajot go reshija odma.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Не најискрено несфаќам. Не се занимаам со политика такада не ми се јасни тие трикови и финти. Можеш да ми објасниш зошто е крива државата и власта во случајов? СДСМ ДУИ ГРОМ МОМ кој и да беше на власт овој случај нема да беше спречен.
Едноставно кажано, државата е крива за скоро се.

Kajgana Shop

На врв Bottom