Насилства во Македонија

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Да, да, знам каде е. Хаос е населбава , сите се на улицата ама само така може правда да се добие[DOUBLEPOST=1400521976][/DOUBLEPOST]
Да, кај насипот.
Да не имаш некоја информација кој би можел ова да го направи, но по мое мислење мислам дека тоа веројатно ќе бидат некои роми...

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.900
Поени од реакции
36.955
У пичку ама ми падна тешко:(. Како бе на 18 години живот да му заврши легнат на бетон убиен крвнички од Албанци. До кога бе вака.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Не треси глупости,како може да не си го барам моето,па што ако се повеќе?Моето си е мое,ако се повеќе значи се што ќе посакаат е нивно?
Смири се, прочитај го уште еднаш неговиот пост. :) Не се подбивам, ама пазете што читате, ќе се испокарате и пцуете меѓу себе за лошо читање.

Иначе, нека почива во мир дечкото...не знам што друго би кажал. Јас сум еден од оние кои вели дека не сите од НИВ се лоши, планинари, ама преку многу примери ми докажуваат дека мнозинството (накај 80% барем) се баш такви, планинари, не знам кој збор би го употребил. Абе да ги убеш, ќе треба да одговараш ко да си убил човек...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да не имаш некоја информација кој би можел ова да го направи, но по мое мислење мислам дека тоа веројатно ќе бидат некои роми...
Само знам сигурно дека еден е фатен од напачачите, не можам ни да отидам на улица зошто е хаос невиден, коли ја имаат блокирано мојава улица од што се пренасочуваат константно, еве Родаст ќе каже кога ќе дојде ама 99% се Албанци напаѓачите, Роми не бегаат накај Сарај, бегаат накај гробиштата.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.312
Поени од реакции
3.699
е за вакви вчера се радувавте во Штип. :свиркам:
ај не дупи и ти... едно е стадион друго е ... „...пристигна мајката покрај безживотното тело на својот син...“

Член од
27 февруари 2011
Мислења
297
Поени од реакции
227
Тој мост не ни требаше да го направат, да се подигнало нивото на соработка на населението. Еве се подигна, тие ќе убиваат и ќе имаат шанса да побегнат побрзо од местото на настанот

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Не треси глупости,како може да не си го барам моето,па што ако се повеќе?Моето си е мое,ако се повеќе значи се што ќе посакаат е нивно?
Читај поубаво што мислев со постот и од кој треба да е тој пост

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.560
Поени од реакции
29.153
Па добро бе да му ебам матер кај е човечноста кај луѓево бе? Не сакам да сум во кожата на родителите, истата приказна се повторува од Смилковско. Родителите пресреќни што дочекале синот заврши средно, матурант кога треба да се слави, ќе се завијат во црно за цел живот, ради кој? Ради кој?
Ради проклети планинци што немаат што да прават со самите себе па ќе скратуваат туѓи животи.
Не не се криви они, самите сме си криви што дозволуваме вакви работи да се случуваат. СМРТНА казна дур не се воведе вака ќе биде. Неможе некој да си зима за право да одлучува за туѓ живот. Истово се повторува веќе долг период и народот не се крева на нозе, на протести ни 200 луѓе нема, а нашите државни органи ќутат ко пички некој, им одат по гзот на соживотњаците.

Како сакате зборете, ФАКТ е дека ова е дело на планинци. Исто како што беше и ситуацијата за велигден. И баш чудно е како кога се работи за Македонец напаѓач инстатно се наоѓа сторителот, а кога се работи за Албанец, сторителите се во бегство неможат да се најдат, па ни мачкаат очи демек се пронајдени и така се дур не се подзаборави случајот. Бог да чува бе сеќири, копачи имало, алоооо кај живееме ние бе?
Слична случка имаше во регионов пред 4-5 години мислам кога на професор од Ѓорче децата исто така матуранти му ги претепаа со шипки.
И ниеден случај не е решен ниту му се гледа крај. Секогаш ќе се заташкуваат ваквите работи, а родителите немоќни ќе бидат и ќе треба да се задоволат со тоа: „Извинете, сторителите сеуште не се пронајдени но работиме на случајот, ве молиме за трпение". И така ќе ги мотаат, и ќе им ја зголемуваат болката место да ги решат одма по брза постапка.

И затоа што вака било, е и ќе биде во иднина вакви работи ќе се случуваат, а додека родителите плачат овие сторителите седат во некоја селска чајџилница и се смеат дур јадат тулумби. Тешко на родителите во овие моменти, место да си слават ќе го оплакуваат синот, ради некои бездушни луѓе кои го дишат истиот воздух со нас, крвнички да убиеш дете, аххх смртна казно појави се.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Добро утро ..... заспани убавици .... не е убав светот .... и татко ти може да те силува и да те убие ....
Ако татко ти ја силува сестра ти или ти ја силуваш мајка ти,не значи дека и кај нас се случува тоа.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.312
Поени од реакции
3.699

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Само знам сигурно дека еден е фатен од напачачите, не можам ни да отидам на улица зошто е хаос невиден, коли ја имаат блокирано мојава улица од што се пренасочуваат константно, еве Родаст ќе каже кога ќе дојде ама 99% се Албанци напаѓачите, Роми не бегаат накај Сарај, бегаат накај гробиштата.
Што знам Албанциве некако не ми изгледаат дека би краделе точак ама секогаш се може да бидне ако се Албанци тогаш под итно треба да бидат фатени и да добијат минимум 15 години казна ама според мене реално гледано и да бидат фатени повеќе од 3 години нема шанси да добијат и на 1 ипол на условно ќе одат бидејќи судскиот систем е катастрофа невидена, срамота невидена се.

Kajgana Shop

На врв Bottom