Насилства во Македонија

Јас не би шпекулирал ништо,туку ке оставам само линк каде можат да се следат најновите информации кои ги пренесуваат медиумите.
Сочуство до фамилијата која прерано го изгубила од своите животи овој млад човек :(

100% се Планинци убијците ?

90 посто, нема зошто иначе би бегале со точакот накај Сарај. Еве блокирано е кај мене, излегоа другарите негови и другите од маало и ја блокираа улицата со контејнери и коли. Нема да помине така лесно!

"Според Канал 5, непознати сторители го нападнале момчето со ножеви, копачи и со секири."

......................................................................................................

Очекувам наредна недела на школка концерт за соживот, а во меѓувреме без многу галама по телевизиите за ова пошто нели како што научивме „ криминалците се криминаци и немаат националност“

Последно уредено од модератор:
"Според Канал 5, непознати сторители го нападнале момчето со ножеви, копачи и со секири."

......................................................................................................
Болесници, еј, со копачи и секири, како племе средновековно. Тоа мора де се некои како оние „обесправените“ и „прогонетите“ од Радишани.

Гарант се сопнал на копачот , удрил во секирата и паднал на ножот...

Се' во оваа чудесна земја...

Лесна му земја :(

Еден од сега тројцата е фатен, ќе биде решено ова. Проблемот е што колку ќе бидат казнете а најголем проблем е КАКО ДА НЕ СЕ СЛУЧУВААТ ВАКВИ СРАЊА!!!!

Детето се викало Ангел, го нападнале Албанци ... тоа е се .... сеа поминав од таму ,тотално е блокиран патот кај Свети Лазар , кон Сарај .... сите возила се усмеруваат да одат или по 4 јули или по Радушка ...

Како во гето ова одма организација одмазда
Сочуство до семеjството

Мора да има одмазда, греота е бар ако не загинат 4-5 шпона. Какви бомби фрлање по нив, за нив само пламенофрлач, полека да горат.

Мора да има одмазда, греота е бар ако не загинат 4-5 шпона. Какви бомби фрлање по нив, за нив само пламенофрлач, полека да горат.
Насилството не е решение, знам некои ќе ме осудат но така е, бар така е за некои кој не го направиле ова... а за тие тројца (ако биле тројца) потпишувам со две раце за враќање на смртна казна !!!

Има излезено луѓе во Ѓорче? Слушнав дека се блокирани улиците од револтирани жители.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom