Насилства во Македонија

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Јас не би шпекулирал ништо,туку ке оставам само линк каде можат да се следат најновите информации кои ги пренесуваат медиумите.
Сочуство до фамилијата која прерано го изгубила од своите животи овој млад човек :(

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
100% се Планинци убијците ?
90 посто, нема зошто иначе би бегале со точакот накај Сарај. Еве блокирано е кај мене, излегоа другарите негови и другите од маало и ја блокираа улицата со контејнери и коли. Нема да помине така лесно!

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Сега на сител ќе кажат

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
"Според Канал 5, непознати сторители го нападнале момчето со ножеви, копачи и со секири."

......................................................................................................

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.959
Поени од реакции
50.940
Очекувам наредна недела на школка концерт за соживот, а во меѓувреме без многу галама по телевизиите за ова пошто нели како што научивме „ криминалците се криминаци и немаат националност“

Последно уредено од модератор:
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
"Според Канал 5, непознати сторители го нападнале момчето со ножеви, копачи и со секири."

......................................................................................................
Болесници, еј, со копачи и секири, како племе средновековно. Тоа мора де се некои како оние „обесправените“ и „прогонетите“ од Радишани.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.311
Поени од реакции
3.697
Гарант се сопнал на копачот , удрил во секирата и паднал на ножот...

Се' во оваа чудесна земја...

Лесна му земја :(

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Еден од сега тројцата е фатен, ќе биде решено ова. Проблемот е што колку ќе бидат казнете а најголем проблем е КАКО ДА НЕ СЕ СЛУЧУВААТ ВАКВИ СРАЊА!!!!

Ф

Флеш

Гостин
Детето се викало Ангел, го нападнале Албанци ... тоа е се .... сеа поминав од таму ,тотално е блокиран патот кај Свети Лазар , кон Сарај .... сите возила се усмеруваат да одат или по 4 јули или по Радушка ...

D

Deleted member 53418

Гостин
Како во гето ова одма организација одмазда
Сочуство до семеjството

T

templar55

Гостин
Мора да има одмазда, греота е бар ако не загинат 4-5 шпона. Какви бомби фрлање по нив, за нив само пламенофрлач, полека да горат.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.311
Поени од реакции
3.697
Мора да има одмазда, греота е бар ако не загинат 4-5 шпона. Какви бомби фрлање по нив, за нив само пламенофрлач, полека да горат.
Насилството не е решение, знам некои ќе ме осудат но така е, бар така е за некои кој не го направиле ова... а за тие тројца (ако биле тројца) потпишувам со две раце за враќање на смртна казна !!!

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.887
Поени од реакции
36.946
Има излезено луѓе во Ѓорче? Слушнав дека се блокирани улиците од револтирани жители.

Kajgana Shop

На врв Bottom