Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо се сечете, кога е уствари обратно?
Тие работи за Меси кои ги постиравме ние на крај испаднаа точни. Исто и за Нејмар. Вие тврдевте дека Меси нема врска со ангажирањето на Тата, дека секогаш се залагал за екипата (глеаме колку го прави тоа сезонава), дека ќе игра и за мала плата () итн...
Реалноста е таа, Меси 7 пати у 9 години го менува договорот, му го лижат од управата иако овој им бара вонземски (get it?) услови како: Јас бирам тренер, мора да ми подаваат, Алексис е јак ама што ми чуе. И фановите на Барса место да го критикуваат тоа, напротив го занемаруваат. Разбирам дека е Меси и дека ги сруши сите рекорди на клубот ама секој мора да има граница. Од тоа пати Барса сезонава...
Истово да го побара Роналдо, ке го добие. Свесни се дека се само 2-ца на светот што може да бараат што ке им текне ради квалитетот и маркетиншката вредност.
Не побарал,ама во право е видук ,АКО побара гарант ќе го добие.Ко прво, такво нешто не побарал ни во Јунајтед ни во Реал, да има „надиграчки“ ингеренции. За тековниов договор бараше и повисока плата, но доби 2м. помалку од бараната. Единствено што „изнуди“ беше пооглем процент од личните доходи да го задржува за себе и клубот да е „обрвзан“ да бутка промоција за него кога доаѓа до изборот за Балон дОр.

А где је Барса ... тие у заѓно коло играа за титула.?Најдобрата 11ка според федерацијата .
Прегледај го приврзокот 92847