Фан клуб - РК Вардар

Секој прав спортист ќе се радува кога победува, ќе тагува кога губи :) тие што се дебили и баш ги боли дали ќе испаднат во втора лига, или титулата ништо не им значи не ги сметам за спортисти...Ние имаме играчишта бе, злато вредат, злато :)

За денес секоја чест! Вака се игра за Вардар!
Многу ми е криво што заради обврски викендов не стигнав да одам во Охрид, ама изгинавме со друштво пред телевизор.
Покажавме дека во сала во која има нормални услови за игра, дури и со катастрофални судии, кои судеа многу повеќе на наша штета, отколку на нивна штета (како што се обидуваат да прикажат по нивните портали) - ги газиме! Реално дури и се провлекоа што беа поразени само со два разлика.

Уште еднаш, им благодарам за денешниот натпревар! Гомното Миркуловски, свињата Ванчо и Вуди Ален, слободно нека продолжат да трчаат по судиите! И нека патат! Денес го попушија прописно!

И да не заборавиме колку повредени играчи имавме: Растворцев, Стоилов, Петриќ, Абутовиќ, Козлина.. Античкиот во таква ситуација, уште пред да тргнат од Скопје ќе почнеше да плаче.

slavje4.jpg

Eeeej slusaj ti ne bese denes be da te prasam nesto, posto drugive slabo znat. Dali znaes da igras sah onaka?
Знам бе, прашај го @Mr.X :D мада појак е он од мене, али добар сум за онака :D

Како ги сврзуваш реченициве брат, ај и така се замуабетивме знам и табла да играм брат :pos:

Знам бе, прашај го @Mr.X :D мада појак е он од мене, али добар сум за онака :D

Како ги сврзуваш реченициве брат, ај и така се замуабетивме знам и табла да играм брат :pos:

Epa stom znaes da igras dojdi da si poigras so topov malce :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom