- Член од
- 10 август 2012
- Мислења
- 915
- Поени од реакции
- 780
БЕЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ СЛУГИ албански !!
Никаде, никад нема ни да бидат, зашто плукате по македонски играчи, ланската сезона не ме интересира, пред 2 сезони сред Скопје пцуевте по нашите играчи, што сакаш? Да ви пушти некој бодови...Ќе им ја пуштат аха Ако се толку јаки ќе победеа и ќе се спротиставеа на одбраната на Брегалница.
Кој е тој Вардар за да му се помогне да оди во ЛЕ?
Најголеми ривали се, навивачите се мразат. Без разлика што Шкендија се Албанска екипа, Брегалница опстана благодарение на нив. Каде беа тогаш другите Македонски екипи?
Леле, ќе ме расплачеш брат... Уште и во фан клубот вака да збореше, па може и ќе ме заболеше како ќе не претставите во Европа.. Видовме со Партизан како ни ја претставивте државата..Bregallnica e edistveniot tim sto se pocituva vo tetovo I koga ne tepa 0-2 vo Tetovo na kraj gi pozdravivme so aplauz...
Isto taka realno decki beZ emoci bez razlika deka Shkendija e albansko klub ama Shkendija go prestavuva Makedonija vo evro scenata I moze da ima pojce uspeh od site drugi makedonskite klubovi taka da decki nemojte da zborete so tolku omraza..
P.s Parite go vrtat svetot...Nema patriotizam deneska...ima lazen patriotizam samo kaj politicarite sto treba da go lazat narodot a da gi kradat milionite
Чекај, озбилен си?Ќе им ја пуштат аха Ако се толку јаки ќе победеа и ќе се спротиставеа на одбраната на Брегалница.
Кој е тој Вардар за да му се помогне да оди во ЛЕ?
Најголеми ривали се, навивачите се мразат. Без разлика што Шкендија се Албанска екипа, Брегалница опстана благодарение на нив. Каде беа тогаш другите Македонски екипи?
Тоа е тоа! Брегалница заслужено ја тепаше Шкендија ама Вардар незаслужено ја изгуби Европа. Аман бе...Чекај, озбилен си?
1. Брегалница и Вардар се најголеми ривали? Првпат слушам.
2. Лани Брегалница опстана заради себеси, затоа што ја тепаше Шкендија, сериозно мислиш дека таа беше пуштена?
3. Али слатки се 50.000+ евриќи, а и нужни у ваква вукојебина.
Вардар си е сам крив иначе што се доведе до оваа позиција во последното коло да решава за излез во Европа, ако им остане Џон Тошак vol.2 на клупата догодина нема ни на 5. место да завршат.
Сеа ќе се правиме на Тошо?Тоа е тоа! Брегалница заслужено ја тепаше Шкендија ама Вардар незаслужено ја изгуби Европа. Аман бе...